BRP SEA-DOO RXP X 260 RS – zmagovalec NMMA

Motociklizem, Šport

Na nedavnem sejmu imenovanem Miami Boat Show International, je BRP (Bombardier Recreational Products) zopet bil proglašen za najboljšega v navtični industriji na področju inovacij. To je nagrada NMMA – National Marine…

Na nedavnem sejmu imenovanem Miami Boat Show International, je BRP (Bombardier Recreational Products) zopet bil proglašen za najboljšega v navtični industriji na področju inovacij.
 

To je nagrada NMMA  – National Marine Manufacturers Association, katero je BRP dobil  že peto zapored v štirih letih,  tokrat za novo oblikovan model BRP SEA-DOO RXP X 260 RS.

5A69576E-68EE-11E1-BB97-B74F66B94067

Plovilo BRP SEA-DOO RXP X 260 RS  je plovilo,  ki ima na podlagi karakteristik kot so T3 trup, ErgoLock sedež in kotna postavitev stopal neverjetno spodobnost obračanja in maksimalno udobje za voznika.
 
Sledijo mu modeli BRP SEA-DOO GTI 130 (zmagovalec leta 2011), BRP SEA-DOO RXT-X 260 in BRP ICatch prikolica (zmagovalec leta 2010) in BRP SEA-DOO GTX Limited iS (zmagovalec leta 2009).  
 
»BRP je z uvedbo plovila BRP SEA-DOO RXP X 260 RS  definiral naslednjo generacijo najzmogljivejših ter najnaprednejših vodnih skuterjev«, je povedal Yves Leduce, podpredsednik in glavni direktor BRP divizije Severne Amerike. Prejetih  pet prestižnih NMMA nagrad v zadnjih štirih letih je velik dosežek in naš ponos pri inovacijah ter tehnologiji,  zaradi katerih so plovila BRP SEA-DOO plovila prihodnosti, je še povedal Yves Leduce.