BRP Can-am Spyder Roadster Line Up 2013

Motociklizem, Šport

Podjetje BRP je že razkril novosti iz sveta vozil BRP CAN-AM SPYDER ROADSTER. Velika novost za prihajajoče leto 2013 je model Spyder Roadster ST, ki predstavlja pravo mešanico udobja in športnosti. Novo oblikovana šasija zagotavlja odlične vozne lastnosti ter šport-touring ergonomijo.

Podjetje BRP (Bombardier Recreational Products) je že razkril novosti iz sveta vozil BRP CAN-AM SPYDER ROADSTER.
 

Velika novost  za prihajajoče leto 2013 je model Spyder Roadster ST, ki predstavlja pravo mešanico  udobja in športnosti. Novo oblikovana šasija zagotavlja odlične vozne lastnosti ter šport-touring ergonomijo.
 
10F1E0EC-2FB8-11E2-A32E-E7A465B94067
 
Športna touring zunanjost, z elegantno zasnovo, daje eleganten videz a kljub vsemu funkcionalno zaščito pred zunanjimi vplivi na daljših potovalnih vožnjah. Nastavljiva je prednja vetrna zaščita, usmerniki vetra, položaj za voznikove noge je izboljšan, krmilo  je v primerjavi z modelom RS višje za 8,3 cm, sedež je zasnovan za resnično sport-touring vožnjo s polnilom iz pene za trdnejšo oporo,…
 
Tako kot Spyder RT  in Spyder RS je tudi model Spyder ST opremljen z preizkušeno avtomobilsko tehnologijo kot je VSS – sistem stabilnosti vozila, ABS, DPS – servo ojačano krmilo,  diskaste zavore, SCS – sistem za zgodnje zaznavanje možnosti prevračanja, TCS – sistem proti zdrsu gnanega kolesa.
 
Vozila Can-Am Spyder Roadster so vozila, ki ponujajo edinstveno, razburljivo in nadzorovano vožnjo. In kar je najpomembnejše – vozila Spyder Roadster so vozna z izpitom B kategorije.