Britanski pedigre – MINI Yours

Novosti

Britanski proizvajalec premium avtomobilov MINI z raznovrstnostjo dodatne opreme svojim strankam ponuja številne možnosti za usmeritev avtomobilov po lastnem, osebnem stilu. Široka paleta barvnih zaključkov zunanjosti in lahkih aluminijastih platišč, različice oblazinjenja in barvne sheme notranjosti, okrasni elementi in barvne linije ter tudi obilica specifičnih elementov dodatne opreme MINI. Dodatna oprema iz progama MINI Yours […]

Britanski proizvajalec premium avtomobilov MINI z raznovrstnostjo dodatne opreme svojim strankam ponuja številne možnosti za usmeritev avtomobilov po lastnem, osebnem stilu. Široka paleta barvnih zaključkov zunanjosti in lahkih aluminijastih platišč, različice oblazinjenja in barvne sheme notranjosti, okrasni elementi in barvne linije ter tudi obilica specifičnih elementov dodatne opreme MINI.

Dodatna oprema iz progama MINI Yours predstavlja najbolj ekskluziven način individualizacije avtomobila po osebnih željah. Visoko-kakovostni materiali, stilne oblike in natančna izvedba najvišjih standardov okarakterizira posebno opremo, ki je tovarniško na voljo za zunanjost in notranjost najnovejših modelov MINI.

MINI-Yours

Britanski pedigre – fascinantna tradicija, osebni stil

MINI Yours s skrbno in stilno umerjenimi majhnimi avtomobili gradi na več desetletij dolgi tradiciji britanske blagovne znamke. Po vstopu na trg leta 1959 se je klasični Mini hitro preobrazil iz najboljšega primera pametne uporabe prostora in impresivne agilnosti v mestih v prvo izbiro med trendovskimi vozniki. Nekonvencionalen in pionirski koncept vozila je pomenil, da avtomobil ni zgolj primeren za prevoz, ampak tudi za izražanje osebnega stila. Klasični Mini je še posebej spodbudil ustvarjalnost privržencev doma, v Združenem kraljestvu. O tem pričajo ekstravagantni unikatni primerki za znane osebnosti, kot tudi posebne različice klasičnega Mini, ki so jih ustvarila modna oblikovalca Mary Quant in Paul Smith.

Zadnje pridobitve programa MINI Yours za umerjanje zunanjosti avtomobila vključujejo izbor nenavadnih, sofisticiranih barvnih zaključkov in lahkih aluminijastih platišč, ki so umerjena za vsak model posebej. Maksimalno globino in intenzivnost prinaša barvni zaključek MINI Yours Lapisluxury Blue, ki je razvit posebej za nove trivratne MINI in petvratne MINI. Za oba modela so na voljo tudi 18-palčna lahka aluminijasta platišča MINI Yours v dvobarvni obliki Vanity Spoke. Kovinski zaključek MINI Yours Highclass Grey in 17-palčna črna lahka aluminijasta platišča MINI Yours v izvedbi Twin-Spoke so trenutno na voljo za modele MINI Cabrio, MINI Coupé in MINI Roadster.

Osebni stil in občutek kvalitete se lahko izrazi z linijo MINI Yours za notranjost. Izbrano usnje za sedeže, instrumentno ploščo in volan, notranje površine v naravnem usnju in drugi vrhunski materiali ter tudi natančna in dodelana izdelava skupaj ponujajo nebroj možnosti za najnovejše modele MINI. Sedeži novega trivratnega MINI in petvratnega MINI so izdelani iz naravnega materiala, mehkih površin in natančno izvedenih detajlov v luksuznem usnju MINI Yours Lounge Carbon Black, njihov prestižni karakter pa poudarja privlačen šiv in oblika britanske zastave, ki je smelo vdelana na hrbtno stran naslonjal za glavo. Posebno ekspresivni stili notranjosti so prav tako na voljo v različicah MINI Yours Dark Cottonwood, MINI Yours Fibre Alloy in MINI Yours Off-White, medtem ko je usnjen športni volan MINI Yours na voljo tudi v usnju Nappa z ročno izvedenim kontrastnim šivom v barvi aluminija.