BMW xDrive doživetje

Aktualno

Z novim štirikolesnim BMW xDrive sistemom pa nemški proizvajalec zagotavlja lažjo in varnejšo vožnjo. Ob običajnih pogojih se pogonske sile razporedijo med prednjo in zadnjo osjo v razmerju 40:60. V trenutku, ko zazna izgubo oprijema…

Razmere, sploh zimske, so na cestah nepredvidljive.

 
10084462-32C7-11E1-81C5-898366B94067Sedaj lahko preizkusite tehnologijo, ki jo ponuja nemški proizvajalec. S štirikolesnim BMW xDrive sistemom proizvajalec zagotavlja lažjo in varnejšo vožnjo. Ob običajnih pogojih se pogonske sile razporedijo med prednjo in zadnjo osjo v razmerju 40:60. V trenutku, ko zazna izgubo oprijema pa xDrive že v desetinki sekunde prerazporedi navor in prenese moč na kolesa z zanesljivim oprijemom, kar zagotavlja odlično okretnost in obvladovanje na vseh površinah.

Postanite del ekskluzivnega BMW xDRIVE doživetja!

Pri BMW-ju so pripravili v idili Kranjske Gore zimski dogodek: BMW xDrive doživetje, na katerem boste lahko sami preizkusili inovativni štirikolesni pogon BMW xDrive. 
 
Vrhunsko doživetje vam bo omogočila izbira enega izmed štirih paketov:
– paket xDrive smučanje, ki vključuje doživetje štirikolesnega pogona BMW xDrive na poligonu in cesti, dnevno smučarsko karto, vstopnico za drsališče in nepozabno nočno smuko z Juretom Koširjem (nočna smučarska karta ni vključena). 
– paket xDrive wellness, ki vključuje doživetje štirikolesnega pogona BMW xDrive na poligonu in cesti, vstopnico za obisk savne v hotelu Špik ali Larix ter vstopnico za drsališče. 
– paket xDrive tek na smučeh, ki vključuje doživetje štirikolesnega pogona BMW xDrive na poligonu in cesti, tečaj teka na smučeh na tekaški progi xDrive v Ratečah (samo v soboto med 11. in 13. uro ter 14. in 16. uro, vključen brezplačen najem opreme) ter vstopnico za drsališče. 
– paket xDrive biatlon, ki vključuje doživetje štirikolesnega pogona BMW xDrive na poligonu in cesti, osnovni tečaj biatlonskega streljanja na tekaški progi xDrive v Ratečah (ob sobotah in nedeljah od 14.00 do 16.00), ter vstopnico za drsališče. 
 
Ob vseh paketih nudijo tudi organizirano varstvo in animacijo za otroke (samo sobote in nedelje; potrebna predhodna prijava) ter 20% popust na tečaj smučanja v smučarski šoli Intersport Bernik.
 
BMW xDRIVE doživetje bo na sporedu 6. 7. in 8. januarja, 13. 14. in 15. janurja ter 27. 28. in 29. januarja 2012.
 
Za prijavo na dogodek lahko pišite na [email protected] ter navedite izbrani paket in termin