BMW Slovenija & EuroBasket 2013

Aktualno

BMW Slovenija je uradni avtomobilski partner EuroBasket 2013. Po besedah generalnega sekretarja Košarkarske zveze Slovenija, gospoda Iztoka Remsa, “Sodelovanje BMW Group Slovenija s Košarkarsko zvezo Slovenije smo že pred časom nadgradili še s partnerstvom pri EuroBasketu 2013. S sodelovanjem smo izjemno zadovoljni, BMW Group Slovenija se je izkazal za zaupanja vrednega partnerja, ki vedno prisluhne […]

BMW Slovenija je uradni avtomobilski partner EuroBasket 2013.

Po besedah generalnega sekretarja Košarkarske zveze Slovenija, gospoda Iztoka Remsa, “Sodelovanje BMW Group Slovenija s Košarkarsko zvezo Slovenije smo že pred časom nadgradili še s partnerstvom pri EuroBasketu 2013. S sodelovanjem smo izjemno zadovoljni, BMW Group Slovenija se je izkazal za zaupanja vrednega partnerja, ki vedno prisluhne tudi dodatnim potrebam, ki jih je v športu zaradi nepričakovanih dogodkov kar nekaj. Z vozili BMW so se večkrat peljali tudi naši tuji gostje, ki so vselej izkazali izjemno zadovoljstvo z udobjem, varnostjo in načinom vožnje odličnih avtomobilov.”

bmw basketball 2013Lothar Schupet, generalni direktor BMW Group Slovenija je na novinarski konferenci pojasnil, “Pri BMW Group Slovenija smo ponosni, da z znamko BMW podpiramo pomemben mednarodni športni dogodek. Košarka je v Sloveniji zelo priljubljena in pričakujemo, da bo to zelo odmeven projekt. Znamka BMW je med drugim sinonim za dinamičnost, športnost in visoko učinkovitost. Te vrednote odlikujejo tudi košarko. Tako je bila odločitev, da podpremo projekt še toliko bolj upravičena. Z našimi učinkovitimi vozili BMW bomo pripomogli, da bo organizacija dogodka na visokem nivoju, tako kot to od organizatorjev pričakuje slovenska in mednarodna javnost. Vsem tekmovalcem, še posebej slovenski ekipi, želimo veliko športne sreče, gledalcem pa veliko užitkov ob gledanju tekem.”

Na novinarski konferenci je bil prisoten tudi ambasador prvenstva EuroBasket 2013, gospod Rašo Nesterovič, ki je prevzel prvo uradno vozilo prvenstva.