BMW serije 2 Cabrio

Novosti

BMW serije 2 Cabrio je naslednik najbolj popularnega premium modela z odprto streho na svetu v tem razredu vozil. Sistematični razvoj značilnih prednosti BMW serije 1 Cabrio glede vozne dinamike, učinkovitosti, agilnosti, atletske elegance, čustev, udobja, funkcionalnosti in inteligentne povezave, vozno doživetje z odprto streho neprimerljive intenzivnosti po zaslugi značilnega položaja sedeža BMW in zložljive […]

BMW serije 2 Cabrio je naslednik najbolj popularnega premium modela z odprto streho na svetu v tem razredu vozil.

Sistematični razvoj značilnih prednosti BMW serije 1 Cabrio glede vozne dinamike, učinkovitosti, agilnosti, atletske elegance, čustev, udobja, funkcionalnosti in inteligentne povezave, vozno doživetje z odprto streho neprimerljive intenzivnosti po zaslugi značilnega položaja sedeža BMW in zložljive strehe s širokim odpiranjem.

bmw-2-series-convertible-on-location

Neodvisna oblika zunanjosti, razvita vzporedno z BMW serije 2 Coupé, športne značilnosti BMW Cabrio in jasno vizualno razlikovanje od kompaktnih modelov BMW serije 1.

Značilna sorazmerja BMW s kratkimi previsi karoserije, dolgim pokrovom motorja, nazaj pomaknjeno potniško celico, dolgo medosno razdaljo in široko kolotečino, občutno večje mere v primerjavi z njegovim predhodnikom, BMW serije 1 Cabrio, dolžina je daljša za 72 mm in znaša 4432 mm, širina za 26 mm in znaša 1774 mm, medosna razdalja za 30 in znaša 2690 mm, sprednja kolotečina za 41 mm in znaša 1521 mm ter zadnja kolotečina za 43 in znaša 1556 mm; razširjena specifikacija notranjosti vključno, npr. izpopolnjeno udobje pri vstopanju in izstopanju za potnike zadaj.

Na novo razvita električna zložljiva platnena streha z dodatno izolacijo in izpopolnjeno akustično udobje, s pritiskom na gumb se odpre in zapre v 20 sekundah, po potrebi tudi med vožnjo pri hitrosti do 50 km/h, izbira treh strešnih barv: črna (osnovna), antracitna s srebrnim učinkom in rjava s srebrnim učinkom (dodatni).

bmw-2-series-convertible

Notranjost s prepoznavnim videzom BMW Cabrio v obliki “palube” po zaslugi harmonično tekoče ramenske črte in omarice za spravljanje zložljive platnene strehe, skupaj z varnostnima lokoma pri prevračanju, ki sta skrita za naslonoma za glavo zadaj, k vozniku usmerjen kokpit, zelo kakovostni materiali in izdelava s poudarki, specifičnimi za model.

Torzijska togost karoserije je povečana za okoli 20 odstotkov v primerjavi s predhodnikom. Zelo kakovostna osnovna oprema vključuje električno in akustično izolirano zložljivo platneno streho, radio BMW Professional s sistemom upravljanja iDrive in nadzornim prikazovalnikom z ravnim ekranom, avtomatsko klimatsko napravo z načinom delovanja Cabrio.

Bistveno razširjena ponudba asistenčnih sistemov za voznika in storitev mobilnosti iz BMW ConnectedDrive.