BMW partner Bled Film Festivala

Aktualno

Prvi mednarodni angažirani filmski festival v Sloveniji se bo od 17. do 21. junija 2014 odvil na Bledu, pod predsedstvom Radeta Šerbedžije.

Lothar Schupet, generalni direktor BMW Slovenija je na uradni predstavitvi Bled Film festivala strnil: »BMW ima dolgo filmsko zgodovino. Igralci so desetletja v mnogih filmih uživali prednosti vozil BMW. Celo tajni agenti so se lahko zanesli na BMW pri reševanju sveta. Na Bledu pa bomo v času festivala z najnovejšimi modeli BMW poskrbeli za užitek v vožnji za udeležence in goste festivala. V BMW Slovenija smo veseli, da lahko podpremo festival na Bledu, saj nas poleg dolgoletnega angažiranja pri podpiranju kulturne dejavnosti z Bled Film Festivalom povezuje skrb za trajnostni razvoj in okolje. Središčna tema festivala bo razmislek o pomenu vode in iskanje rešitev za ohranitev vodnih virov. V tem delu programa se bo BMW še posebej angažiral

Bmw-filimski-festival

Bled Film Festival

Prvi mednarodni angažirani filmski festival v Sloveniji se bo od 17. do 21. junija 2014 odvil na Bledu, pod predsedstvom Radeta Šerbedžije.  Ob projekcijah svetovne in evropske filmske produkcije bo ponudil tudi priložnost za razmislek o pomeni vode in iskanju rešitev za ohranitev vodnih virov.

Najboljšim v šestih kategorijah pa bodo podelili nagrade, imenovane Zvon želja (Wishing Bell).