BMW M Performance deli za ostrejši športni izgled

Zanimivosti

Zaščitna M moč in poudarek na športni obliki sta atributa dveh velikih modelov BMW M. Da bi še bolj odražala športne karakteristike, originalna BMW dodatna oprema za BMW X5 M in BMW X6 M ponuja posebne BMW M Performance dele, ki so oblikovani za precizno individualizacijo notranjosti in zunanjosti vozil. Med značilnostmi nabora dodatne opreme […]

Zaščitna M moč in poudarek na športni obliki sta atributa dveh velikih modelov BMW M. Da bi še bolj odražala športne karakteristike, originalna BMW dodatna oprema za BMW X5 M in BMW X6 M ponuja posebne BMW M Performance dele, ki so oblikovani za precizno individualizacijo notranjosti in zunanjosti vozil.

Med značilnostmi nabora dodatne opreme za poudarjanje športnega izgleda BMW X5 M in BMW X6 M so ekskluzivna okrasna ledvička s črnimi letvicami, črnim okvirjem in M logotipom, ki daje značilen BMW M Performance izgled. Standardna kromirana ledvička se lahko enostavno zamenja z ustreznimi BMW M Perfomance deli. Kupci lahko tudi specificirajo vozilo z visokokvalitetnimi, ročno izdelanimi karbonskimi nastavki za zunanja ogledala, ki dodajo športni poudarek zunanjosti BMW X5 M in BMW X6 M. Črte v treh značilnih BMW Motoršport M barvah zagotavljajo neposredno in opazno povezavo z dirkaško dediščino znamke in že na daleč izkazujejo športni karakter vozila. BMW X6 M se lahko naroči tudi z zadnjimi spojlerji v visokosvetleči črni barvi, ki ne dajejo zgolj dinamičnega in elegantnega izgleda, pač pa tudi pripomorejo k izboljšani aerodinamiki.

BMW-dodatki

Posebej razvita BMW M Performance dodatna oprema ponese, že tako izjemno športno, notranjost BMW X5 M in BMW X6 M na nove nivoje. LED letvice na vratih iz brušenega nerjavečega jekla z razsvetljenim M Performance logotipom pritegnejo pozornost takoj, ko odprete sprednja vrata vozila. Zaradi baterij se zelo enostavno polnijo brez kablov. Športni izgled vozilu dodajo sofisticirani karbonski dodatki, kot denimo BMW M Performance notranje okrasne črte iz karbona in karbonski okraski z BMW M logotipim na 8-stopenjskem Steptronic menjalniku. Centralna konzola okrašena z visokokvalitetno kombinacijo alkantare in barvanega karbona tudi daje športni in ekskluzivni poudarek.

BMW-notranjost-dodatki

Dodaten poudarek nabora dodatne opreme za notranjost BMW X5 M in BMW X6 M je BMW M Performance volan v alkantari z atraktivnimi karbonskimi okraski. Je izjemno oprijemljiv tudi v ekstremnih voznih situacijah in ostane enako prijeten na dotik v vseh temperaturah. Modra označba na vrhu podeljuje pristen občutek motoršporta; občutek, ki ga še dodatno poudarijo BMW M Performance nastavki za pedala iz nerjavečega jekla, ki zagotavljajo vizualno privlačno in funkcionalno dopolnilo ostalim BMW M Performance delom.

BMW M Performance preproge iz velurja, ki so enostavne za vzdrževanje prav tako izražajo vpadljiv BMW M Performance napis in se odlično prilegajo prostoru za noge. BMW M Performance predal za ključe s sofisticirano kombinacijo alkantare in karbona, poudarki v M Light Blue in visoko kvaliteten moder pokrov zagotavlja stalen opomin na športno zmogljivost BMW X5 M in BMW X6 M, ne glede na to, kje se nahajate.