BMW JoyDrive Tour 2012 Slovenija

Aktualno

BMW Group Slovenija skupaj s pooblaščenimi trgovci vozil BMW od 5. 4. do 8. 4. 2012 na letališču v Lescah organizira poseben dogodek BMW JoyDrive Tour 2012. Udeleženci poldnevnega dogodka bodo izkusili vožnjo z…

BMW Group Slovenija skupaj s pooblaščenimi trgovci vozil BMW od 5. 4. do 8. 4. 2012 na letališču v Lescah organizira poseben dogodek BMW JoyDrive Tour 2012.

 
Udeleženci poldnevnega dogodka bodo izkusili vožnjo z najnovejšimi modeli BMW v različnih voznih situacijah ter v praksi spoznali inovacije BMW ConnectedDrive. Prijave na dogodek so možne do zapolnitve mest. S svojim aktualnim programom modelov postavlja BMW merilo za tehnološki napredek, revolucionaren slog oblikovanja in trajnostni razvoj v avtomobilski panogi.
 
61ADBE1C-7A5E-11E1-87DB-4FAE65B94067
 
Dogodek BMW JoyDrive Tour bo z atraktivnim programom predstavil številne novosti znamke BMW na enem mestu. V programu dogodka so tako interaktivne predstavitve inovacij BMW Connected Drive, aktivne vaje in panoramska vožnja z različnimi modeli BMW. Na dogodku bodo lahko udeleženci izboljšali svoje vozne sposobnosti pod vodstvom strokovnih inštruktorjev BMW. Poleg tega bodo organizatorji poskrbeli za dodatna presenečenja.
 
Vozni park dogodka BMW JoyDrive je res impresiven. Na voljo bodo različni modeli in motorske različice. Predstavljeni bodo novi BMW serije 3, BMW serije 1, BMW serije 5 Gran Turismo, BMW X5, BMW serije 5, BMW serije 6 Coupé in BMW serije 7.
 
 
Del dogodka bo tudi predstavitev hibridne tehnologije BMW. Predstavljen bo novi BMW ActiveHybrid 5, ki ga je že možno naročiti tudi pri pooblaščenih prodajalcih vozil BMW v Sloveniji. BMW ActiveHybrid 5 združuje moč motorja z notranjim izgorevanjem in elektromotorja in tako zvišuje učinkovitost kot tudi vrhunski užitek v vožnji vozil blagovne znamke BMW. ActiveHybrid 5 prvič združuje 6-valjni vrstni motor BMW TwinPower Turbo, sistem električnega pogona in 8-stopenjski avtomatski menjalnik.
 
BMW ConnectedDrive se nanaša na vse inovacije, ki temeljijo na omrežjih in zagotavljajo dodatno udobje, infozabavo in varnost. Pomenijo povezanost voznika z vozilom in preko njega tudi z okolico. Na dogodku BMW JoyDrive Tour 2012 bodo predstavljene zadnje novosti paketa storitev BMW ConnectedDrive, ki so na voljo v Sloveniji in zagotavljajo nadaljnjo optimizacijo udobja, varnosti in infozabave v vozilu. Od sistema Surround View do opozorilnika pri menjavi voznega pasu, BMW Head-Up projektorja, BMW Apps in še mnoge druge inovacije BMW Connected Drive.
 
Dogodek bo potekal od 5. 4. do 8. 4.2012 na letališču v Lescah. Število udeležencev na dogodku je omejeno. Prijave do zapolnitve mest prek elektronskega naslova [email protected]