Bivši prijatelj (Matt LeBlanc) sovoditelj v oddaji Top Gear

Zanimivosti

Stara ekipa (Jeremy Clarkson, James May in Richard Hammond) zelo priljubljene avtmobilistične oddaje Top Gear se je preselila k Amazonu, med tem časom pa je oddaja Top Gear dobila novega sovoditelja, Matta LeBlanca, poznanega po imenu Joey iz nanizanke Prijatelji. Matt LeBlanc naj bi bil oktanski odvisnež in privrženec oddaje Top Gear, zato (kot pravi) je […]

Stara ekipa (Jeremy Clarkson, James May in Richard Hammond) zelo priljubljene avtmobilistične oddaje Top Gear se je preselila k Amazonu, med tem časom pa je oddaja Top Gear dobila novega sovoditelja, Matta LeBlanca, poznanega po imenu Joey iz nanizanke Prijatelji.

Matt LeBlanc naj bi bil oktanski odvisnež in privrženec oddaje Top Gear, zato (kot pravi) je za njega sodelovanje v tej ikonski oddaji posebna čast.

Matt je v preteklosti v tej oddaji že dvakrat gostoval in ne samo to, v katergoriji Star in a Reasonably Priced Car je s Kio Cee’d postavil še danes aktualni najhitrejši čas kroga.

Družbo v oddaji mu bo delal Chris Evans, ki se že veseli sodelovanja. Oddaja v tej zasedbi bo doživela premiero v mesecu maju 2016.

 Vir: bbc.co.uk