Bernarda Žarn vozi Citroen DS3 Cabrio

Aktualno, Zanimivosti

Citroen Slovenija je na ekskluzivnem VIP sprejemu v atriju Znanstvenoraziskovalnega centra Slovenske akademije znanosti in umetnosti, predstavil edinstven in stilsko zasnovan četrti model iz linije DS Citroen DS3 Cabrio. O zanimivem, drugačnem in stilskem modelu smo že pisali, ko je prišel pred tedni v Slovenijo. Večer s skoraj poletnimi temperaturami ne bi mogel biti bolj […]

Citroen Slovenija je na ekskluzivnem VIP sprejemu v atriju Znanstvenoraziskovalnega centra Slovenske akademije znanosti in umetnosti, predstavil edinstven in stilsko zasnovan četrti model iz linije DS Citroen DS3 Cabrio.

O zanimivem, drugačnem in stilskem modelu smo že pisali, ko je prišel pred tedni v Slovenijo.

Citroen DS3 Cabrio Photo Ziga Intihar april 2013

Večer s skoraj poletnimi temperaturami ne bi mogel biti bolj primeren za predstavitev novega kabrioleta. Mnoge ljubitelje avtomobilov Citroen je nagovoril direktor znamke Citroen, gospod Roland Van Ro, ki je nov avtomobil iz zgodovine linije DS pospremil s ponosom in poln optimizma. Tudi zato, ker je Cabriolet DS 3 je v nekajmesečno uporabo prejela Bernarda Žarn, ki se veseli predvsem vetra v laseh in poletnih potovanj s svojim novim avtomobilom.

Citroen DS3 Cabrio Photo Ziga Intihar 2013

Vzdušje tik pred rakritjem so dodatno popestrili člani skupine Selected, za zabavo po razkritju avtomobila pa je poskrbel usklajen trio: DJ MAJ, na saksofonu Bojan Zupančič – Župca in Mare na kongah.

Citroen DS3 Cabrio Photo Ziga Intihar april 2013

 

foto: Žiga Intihar