Avtotehna Vis povečal in prenovil podobo

Aktualno

Podjetje Avtotehna Vis, na Celovški cesti v Ljubljani, prodaja vozila znamke Peugeot in nudi servisne storitve od leta 2009. Prodajni prostor namenjen Peugeotovim vozilom je doslej obsegal 190 m2 površine, servisne storitve pa so bile zagotovljene o okviru…

Avtotehna Vis, Peugeotov pooblaščeni prodajalec in serviser, povečal in prenovil  podobo ter dopolnil ponudbo.

 
9ACD2480-E8F0-11E0-94F2-F48865B94067Podjetje Avtotehna Vis, na Celovški cesti v Ljubljani, prodaja vozila znamke Peugeot in nudi servisne storitve od leta 2009. Prodajni prostor namenjen Peugeotovim vozilom je doslej obsegal 190 m2 površine, servisne storitve pa so bile zagotovljene o okviru »multi-brand« servisa v sklopu istega prodajno-servisnega kompleksa. Poslovanje in sodelovanje z zastopnikom Peugeotom Slovenija se je izkazalo kot uspešno, zlasti zadnji rezultati kažejo, da je Avtotehna Vis letos že avgusta presegla nivo prodaje, dosežene leta 2010. 
 
Skladno se je že nekaj časa kazala potreba po povečanju salona in servisa, kar bi  obenem omogočilo širitev ponudbe in dvig kakovosti. 
 
Letos septembra je prišlo do pričakovane prenove s katero je Avtotehnin salon in servis prvi opremljen z novo celotno podobo znamke Peugeot. Pridobljenih je bilo 150  m2 v salonu in 300 m2 v servisni delavnici. Servisni center je najsodobnejši znamke Peugeot v Sloveniji, v skladu z najnovejšimi tehničnimi zahtevami. Kupcem je po novem na voljo tudi program rabljenih vozil »Levja priložnost« in celovita ponudba Peugeot Financiranja.
 
V času Peugeotovih otvoritvenih dni do 30. septembra nudi Avtotehna Vis strankam  posebno prodajno akcijo. Morda bo kakšnega obiskovalca pritegnil tudi razstavljeni dirkalnih Roka Turka 207 R3.