Avtopralnica, ki je skoraj poskrbela za ločitve

Zanimivosti

V eni od najboljših avtomatskih avtopralnic pri nas so poskrbeli za popestritev z …

V centru mobilnosti Špan so ponosni na svojo avtopralnico, ki slovi kot ena najboljših avtomatskih avtopralnic pri nas. Tokrat so z dodatno popestritvijo poskrbeli za še večje izhlapevanje.

V centru mobilnosti Špan se je v petek, 30.6., odvijal Dan avtopralnice. Prihod poletja in visokih temperatur so počastili z dodatnim spremljevalnim programom. Ta dan je v pralnici odmevala glasna glasba, stranke so ob pranju prejele še brezplačno revijo in za atrakcijo sta poskrbeli go-go plesalki, ki sta strankam oprale prednje steklo. Bili sta  oblečeni v kopalke, spremljal pa ju je zvok fotografskih aparatov. Niso pa pozabili niti na dekleta, kajti njim je prednje steklo opral treniran plesalec, ki sicer s svojim plesom zapeljuje po nočnih klubih. Presenečenja in nasmeški na obrazih strank so bili pika na i celotnemu dogodku.

»Danes smo pokazali, da nismo le najsodobnejša in laku najbolj prijazna pralnica, kot smo to običajno. Lahko smo tudi zabavna pralnica s spremljevalnim programom,« je ob dnevu avtopralnice dejal Boštjan Gorc, vodja maloprodaje v Špan d.o.o. Avtopralnica Špan namreč slovi kot ena najboljših avtomatskih pralnic pri nas z izjemno mehkimi krtačami Washtec SoftTecs.  »Lepi in čisti avtomobili ter lepa dekleta so od nekdaj povezani. Čez lužo so taki dogodki del tradicije in morda tudi pri nas to postane tradicionalno,« je idejo razložil vodja marketinga Anej Ferko.

Poglejte si celotno galerijo na uradni Facebook strani -> Dan avtopralnice

Preskoči na 7:00 minuto in si poglej, zakaj so organizatorji skoraj poskrbeli za ločitev 🙂

? PRANK TEDNA + ZATO VLOGAM ? | THESHOW S1E6

? PRANK TEDNA + ZATO VLOGAM ? | THESHOW S1E6Aja… kup enih pozitivnih vibracij. ✌ Zakaj to delaš, kam greš… pa Gery Vee in the house. Vsi, ki me osebno poznate veste, da sem brez dlake na jeziku. In mogoče se da to prenesti tudi na video. Aja in pa prank tedna… spet so me dobili! ?–Glasba / Music credits: – Breathe – Axi & Art – Holiday Blues – Joakim Kar Kamera: — Matija Kranjec, Jan MacarolMontaža: — Borna Miljavac Purgar–Hvala, ker ste si ogledali ta video in vas zanima več. Upam, da me boste redno spremljali zato se naročite na ta kanal (FB, YT) in delite video posnetke v kolikor v njih zasledite kanček koristnosti. Vaši komentarji bodo poganjali moje teme, zato prosim, da prilimate svoje mnenje ob vsakršni aktualni temi. —►►► Naročilo na moj YouTube kanal: https://www.youtube.com/janmacarol —Jan Macarol je odgovorni urednik City Magazine Slovenija, ustanovitelj agencije za influencer marketing, medije in raziskave – Reformabit ter serijski podjetnik in investitor. Preko svojega YouTube kanala se bo predvsem dotikal problematike medijev, predstavljal oglaševalski trikotnik iz različnih perspektiv, vmes pa govoril o čisto vsakdanjih rečeh.Je multipraktik in oče treh sinov … a real family man!Poleg uredniškega dela in dela na področju družbenih medijev je zaljubljen v dizajn. Zato bo velikokrat namenjal pozornost tudi lepim stvarem.—Sledi mi na družbenih omrežjih:Instagram: http://instagram.com/janmacarol Facebook: http://facebook.com/janmacarolFacebook: http://facebook.com/janmacarolvrabec (osebni profil) Twitter: http://twitter.com/janmacarol Snapchat: http://snapchat.com/add/janmacarol Website: http://reformabit.com Soundcloud: http://soundcloud.com/jan-macarol-vrabec CityMagazine: http://citymagazine.si/author/janmacarol— Moji spletni projekti:http://viralnewschart.com http://citymagazine.si http://hedonizem.si— Gear:Samsung S8 (večino posnamem kar s telefonom) Canon EOS 70D (stara preverjena tehnika…)RODE mikrofon za fotoaparat

Objavil/a Jan Macarol dne 4. julij 2017