Avtopralnica, ki je skoraj poskrbela za ločitve

Zanimivosti

V eni od najboljših avtomatskih avtopralnic pri nas so poskrbeli za popestritev z …

V centru mobilnosti Špan so ponosni na svojo avtopralnico, ki slovi kot ena najboljših avtomatskih avtopralnic pri nas. Tokrat so z dodatno popestritvijo poskrbeli za še večje izhlapevanje.

V centru mobilnosti Špan se je v petek, 30.6., odvijal Dan avtopralnice. Prihod poletja in visokih temperatur so počastili z dodatnim spremljevalnim programom. Ta dan je v pralnici odmevala glasna glasba, stranke so ob pranju prejele še brezplačno revijo in za atrakcijo sta poskrbeli go-go plesalki, ki sta strankam oprale prednje steklo. Bili sta  oblečeni v kopalke, spremljal pa ju je zvok fotografskih aparatov. Niso pa pozabili niti na dekleta, kajti njim je prednje steklo opral treniran plesalec, ki sicer s svojim plesom zapeljuje po nočnih klubih. Presenečenja in nasmeški na obrazih strank so bili pika na i celotnemu dogodku.

»Danes smo pokazali, da nismo le najsodobnejša in laku najbolj prijazna pralnica, kot smo to običajno. Lahko smo tudi zabavna pralnica s spremljevalnim programom,« je ob dnevu avtopralnice dejal Boštjan Gorc, vodja maloprodaje v Špan d.o.o. Avtopralnica Špan namreč slovi kot ena najboljših avtomatskih pralnic pri nas z izjemno mehkimi krtačami Washtec SoftTecs.  »Lepi in čisti avtomobili ter lepa dekleta so od nekdaj povezani. Čez lužo so taki dogodki del tradicije in morda tudi pri nas to postane tradicionalno,« je idejo razložil vodja marketinga Anej Ferko.

Poglejte si celotno galerijo na uradni Facebook strani -> Dan avtopralnice

Preskoči na 7:00 minuto in si poglej, zakaj so organizatorji skoraj poskrbeli za ločitev 🙂

https://www.facebook.com/janmacarol/videos/257367478073871/?pnref=story