Avto Triglav zastopnik in distributer znamke Jeep

Aktualno

Avto Triglav, zastopnik in distributer vozil Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Fiat Professional, Ferrari in Maserati, s 1. junijem začenja z aktivnostmi ob razširitvi svojih programov z novo blagovno znamko Jeep. Prodajne aktivnosti se bodo pričele predvidoma…

0FF61FD8-40DF-11E0-B4C7-95C465B94067Avto Triglav, zastopnik in distributer vozil Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Fiat Professional, Ferrari in Maserati, s 1. junijem začenja z aktivnostmi ob razširitvi svojih programov z novo blagovno znamko Jeep.

Prodajne aktivnosti se bodo pričele predvidoma julija, od 1. junija dalje pa so lastnikom vozil Jeep, Chrysler in Dodge na voljo pooblaščeni serviserji v treh slovenskih mestih: Avto Triglav PSC Ljubljana, Avto Triglav PSC Maribor in Primorski avtocenter v Novi Gorici.

»Pooblaščeni serviserji so v minulih mesecih opravili več podrobnih izobraževanj, tako da lahko strankam ponudijo visoko kakovostno storitev servisiranja in vzdrževanja vozil Jeep, Chrysler in Dodge,« je povedal Iztok Galina, pomočnik direktorja za poprodajo pri Avtu Triglav.

Avto Triglav tako formalno pričenja zastopanje in distribuiranje blagovne znamke, ki ima že 70 – letno tradicijo vozil s štirikolesnim pogonom, ki jih uporabljajo vozniki svobodnega, raziskovalnega duha.