Auto Moto Show 2011

Avtomobilizem, Slovenija, Šport

Ta vikend, od petka do nedelje (2. – 9. september 2011) bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekala prireditev Auto motor show Ljubljana, kjer bo prisotna tudi ekipa AS motorsport – Lema racing, ki je omogočila na gorsko-hitrostni dirki Lučine, da…

C487BFCA-D4B8-11E0-8127-035665B94067Ta vikend, od petka do nedelje (2. – 9. september 2011) bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekala prireditev Auto motor show Ljubljana, kjer bo prisotna tudi ekipa AS motorsport – Lema racing, ki je omogočila na gorsko-hitrostni dirki Lučine, da sta se dva izžrebanca nagradne igre na forumih Med.Over.Net popeljala z dirkalnikom Grande Punto.

 
Na njihovem razstavnem prostoru v marmorni dvorani (B) si boste lahko pobližje ogledali formulo Renault, se dogovorili za jesenske treninge in šolo dirkalne vožnje z avtomobili Fiat Grande Punto, Renault Clio Cup in Formula Renault ter izbrali dirkaško opremo iz bogate ponudbe dirkaške in tuning opreme.
 
Urnik prireditve se nahaja na uradni spletni strani automotoshow.si. Utrinki z lanskega dogodka pa so prikazani v spodnjem video posnetku.