Audi TT z najboljšimi omrežnimi povezavami

Poslovno

Novi Audi TT je v Nemčiji avtomobil z najboljšimi omrežnimi povezavami. To je rezultat izbora za nagrado “Car Connectivity Award”, ki jo podeljujeta reviji auto motor und sport in CHIP. Poleg tega je Audi s storitvami povezljivosti zmagal še v štirih drugih kategorijah. Nagrade so podelili včeraj zvečer v Stuttgartu. Okrog 42.700 bralcev revij auto […]

Novi Audi TT je v Nemčiji avtomobil z najboljšimi omrežnimi povezavami. To je rezultat izbora za nagrado “Car Connectivity Award”, ki jo podeljujeta reviji auto motor und sport in CHIP. Poleg tega je Audi s storitvami povezljivosti zmagal še v štirih drugih kategorijah. Nagrade so podelili včeraj zvečer v Stuttgartu.

Okrog 42.700 bralcev revij auto motor und sport in CHIP je odločilo, katera od avtomobilskih znamk je prvak na področju digitalne omrežne povezanosti. Na vprašanje “Kateri proizvajalec na splošno ponuja najbolj inovativne povezljivostne tehnologije?”, je 71,4 odstotka sodelujočih na prvo mesto postavilo Audi.

audi-tt_medium

Naslov zmagovalca si je v kategoriji “Connected Car” z 29,5 odstotka osvojenih glasov prislužil novi Audi TT. Ricky Hudi, vodja razvoja za področje elektrike / elektronike v družbi AUDI AG, je nagrado prejel od obeh glavnih urednikov, Ralpha Alexa (auto motor und sport) in Josefa Reitbergerja (CHIP). Glavna posebnost v novem TT je Audijev virtualni kokpit, ki kombinirani instrument in zaslon MMI združuje v centralno, digitalno enoto ter z digitalnimi animacijami in natančnimi grafikami postavlja nove standarde.

Audi je prva mesta zasedel tudi v kategorijah integracija mobilnega telefona, navigacija, zabava/multimedija in avdiosistemi. Sodelujoče so najbolj navdušili Audi MMI navigacija plus, Audi phone box, avdiosistem Bang&Olufsen Sound System v Audiju S3* in standard mobilne telefonije LTE. Audi je tako zmagal v petih od desetih kategorij.