Audi A3: "rumeni angel" za kakovost

Aktualno

Nemški avtomobilski klub ADAC je Audiju A3 podelil “rumenega angela” v kategoriji “kakovost”. Ta kompaktni model je tako uspel premagati 52 modelov 28 drugih avtomobilskih znamk.  ADAC je Audija A3 med 52 modeli razglasil za zmagovalca in prejemnika nagrade “rumeni angel” v kategoriji “kakovost” za leto 2013. Rezultati temeljijo na ADAC-jevi statistiki okvar, ADAC-jevem (spletnem) […]

Nemški avtomobilski klub ADAC je Audiju A3 podelil “rumenega angela” v kategoriji “kakovost”. Ta kompaktni model je tako uspel premagati 52 modelov 28 drugih avtomobilskih znamk. 

ADAC je Audija A3 med 52 modeli razglasil za zmagovalca in prejemnika nagrade “rumeni angel” v kategoriji “kakovost” za leto 2013. Rezultati temeljijo na ADAC-jevi statistiki okvar, ADAC-jevem (spletnem) barometru za stranke in raziskavi o zadovoljstvu s servisnimi storitvami, ki jo izvaja avtomobilski klub.

Audi-a3-novo-doma-2012

Werner Zimmermann, vodja zagotavljanja kakovosti pri Audiju, je nagrado prevzel v Dvorni cerkvi Vseh svetih (Allerheiligen-Hofkirche) v graščini Residenz v Münchnu: “A3 je leta 1996 kot prvi postavil temelje segmentu prestižnih kompaktnih vozil in vse do danes postavlja merila na področju kakovosti in zanesljivosti. Prepričani smo, da bomo tudi s tretjo generacijo tega modela uspeli zadržati izjemno visoko raven kakovosti.”

Tudi Audi A6 si je pri bralcih nabral veliko točk: pri ocenjevanju kakovosti je zasedel drugo mesto, medtem ko se je Audi A4 uvrstil na peto mesto.

“Rumenega angela” so podelili že devetič in predstavlja eno od najpomembnejših nagrad v avtomobilski panogi. Podeljujejo ga v petih kategorijah: kakovost, avto, inovativnost in okolje, prihodnost in osebnost.