Arrested Development in MINI

Aktualno, Zanimivosti

V sredo, 8. junija 2011, se je pred Kino Šiška zaključil niz MINI Nite dogodkov, kjer so predstavili tudi model MINI Nite Edition, ki je odslej na voljo v Sloveniji. Kultna avtomobilska znamka MINI je zelo priljubljena tudi v Sloveniji, kar so dokazali…

25FB718E-9323-11E0-AAC4-814165B94067V sredo, 8. junija 2011, se je pred Kino Šiška zaključil niz MINI Nite dogodkov, kjer so predstavili tudi model MINI Nite Edition, ki je odslej na voljo v Sloveniji.

 
Kultna avtomobilska znamka MINI je zelo priljubljena tudi v Sloveniji, kar so dokazali številni obiskovalci, ki so se udeležili MINI Nite dogodkov. Med obiskovalci so bile vsakokrat tudi znane osebnosti s področja umetnosti, glasbe, arhitekture.
 
Lahko bi dejali, da znamka MINI odkrije dobro zabavo in se ji pridruži. Tako so tudi dogodki MINI Nite pridružili dobrim zabavam in jih začinili z MINI priokusom. Na vsakem od MINI Nite dogodkov je bil namreč v središču en model iz MINI družine (MINI Hatch, MINI Cabrio, MINI Clubman in MINI Countryman). V vseh treh pooblaščenih salonih MINI v Sloveniji si je odslej možno ogledati in tudi naročiti MINI Cooper S MINI Nite Edition v črni mat barvi.
 
Uvodni MINI Nite dogodek je bil 29. aprila v Kopru, ko je Slovenijo obiskal Fatboy Slim. V Portoroški Alayi je 15. maja sledila nepozabna MINI Nite zabava. Tudi naslednji MINI Nite je bil na Obali v sklopu 16. Slovenske marketinške konference. Tam je bil MINI tudi uradno vozilo konference in udeleženci so se lahko na zabavo zapeljali z MINI shuttle. V Ljubljani pa se je MINI Nite 20. maja pridužil Electronic Carnivalu.
 
Zaključni MINI Nite se je zgodil, kot že omenjeno to sredo, pred centrom urbane kulture Kino Šiška v Ljubljani. Med obiskovalci MINI Nite so navdušenje požele domiselne MINI priponke. Obiskovalci so si lahko izbrali svoj najljubši kratki domisleni slogan za MINI večer: Dogajam! Si za avanturo? Zapelji me. Zapeljivec. Pustolovec. Poleg avtomobila pa je bil v ospredju še še koncert skupine ARRESTED DEVELOPMENT – legende ameriškega hip-hopa 90-ih, prepojenega s soulom, funkom in inteligentnimi, socialno angažiranimi teksti. Speech in njegova ekipa, v polni – osemčlanski koncertni zasedbi, oborožena s hiti naše in vaše mladosti kot sta »Tennessee« in »People Everyday« ter materialom z uspešnega zadnjega albuma »Strong« so popolnoma na noge dvignili Kino Šiška.