Anej: Za vas smo prenovili našo podobo

Blog

Prijetno je nagovoriti vas bralce, ko vem, da je za nami uspešno zaključena prenova. Našemu mediju smo za 11. rojstni dan podarili novo, čisto svežo podobo in prevetrili našo vsebino. Hkrati pa vsebine pripravljamo tudi iz oddaljenega Dubaja.  Zgodba našega portala se je pričela davnega marca leta 2003. Istega leta se je v Iraku začela […]

Prijetno je nagovoriti vas bralce, ko vem, da je za nami uspešno zaključena prenova. Našemu mediju smo za 11. rojstni dan podarili novo, čisto svežo podobo in prevetrili našo vsebino. Hkrati pa vsebine pripravljamo tudi iz oddaljenega Dubaja. 

urednik Iztok Franko v novem Peugeot 208 GTi

urednik Iztok Franko za nas piše iz Dubaja.

Zgodba našega portala se je pričela davnega marca leta 2003. Istega leta se je v Iraku začela invazija ZDA, Slovenijo je na Eurosongu zastopala Karmen Stavec s pesmijo Na na na, imeli smo referendum o vključitvi v Evropsko unijo in zvezo Nato. Na največjem slovenskem forumu – med.over.net pa je pričel svojo zgodbo tudi avtomobilski del. Prvi test je 10. marca Miloš Milač spisal o Mazdi MPV. Sledil je razvoj, uredniške spremembe, prenove. Uredništvo je nato prevzel Iztok Franko. S svojo srčnostjo in predanostjo je znamko Avto.Over.Net popeljal na pot ene najbolj prepoznavnih avtomobilskih uredništev pri nas.

Ob Iztokovi selitvi v Dubaj sem 11. let za rojstvom portala, prevzel vlogo izvršnega urednika. Ne bom pozabil besed in obljube, da bom po najboljših močeh nadaljeval Iztokovo delo. “Zahvaljujem se ti za zaupanje, da si “svojega otroka” prepustil v “vzgojo meni”,” so bile moje besede ob Iztokovem odhodu.  In prva, zelo pomembna naloga je že za menoj – prenova. Prenova, ki jo celotno uredništvo namenja tebi Iztok. S prenovo smo vam bralcem omogočili preglednejše brskanje po portalu. Z izboljšano grafično zasnovo smo v koraku s časom in sledimo modernim spletnim trendom. Naš portal je po novem prilagojen tudi mobilnim napravam in tako je branje prijetno tako na mobilniku, kot na tablici. Izboljšali smo tudi galerije in članke. Člankom smo namenili največ časa. Z modernejšo pisavo so članki bolj berljivi, hkrati pa smo z novim oblikovanjem omogočili bralcem, da je vsebina bolj razčlenjena in pregledna.

Prevetrili smo tudi naše rubrike. Aktualne novosti na slovenskem trgu tako spremljate v rubriki Novo doma. Tukaj za vas zbiramo reportaže iz aktualnih slovenskih predstavitev, ki jih naša ekipa redno obiskuje. Nova je tudi rubrika Poslovno. Ta je namenjena vsem, ki vas zanima poslovni svet avtomobilizma. Pregledno in na enem mestu so zbrani poslovni rezultati in novice iz področja zaposlovanja.

Anej Ferko in Iztok Franko med pripravami na pričetek vožnje.

Anej Ferko in Iztok Franko na lanskoletnem Rallyu Geoss.

Z razširitvijo ekipe smo velik poudarek dogajanju na slovenski avto-moto sceni. Naš novi dopisnik Luka namreč iz prve vrste spremlja avtomobilske dirke pri nas. Ohranjamo status najbolj aktualnega avtomobilističnega portala, ki ima posluh za slovensko dirkaško in avtomobilistično sceno. Iz Dubaja pa se nam bo oglašal naš Iztok z res ekskluzivno vsebino.

Veseli me, da vsak mesec znova dokazujete – vi naši redni bralci, da sledite naši zgodbi. Po novem nam lahko sledite tudi na Instagramu. Vabljeni.

Prispevek je mnenje avtorja in ne izraža nujno stališča uredništva.