AMZS podarja kulska sončna očala. Preveri, kako jih lahko osvojiš prav ti!

PR novica, Zanimivosti

Ste navdušenec nad jeklenimi konjički in adrenalinsko vožnjo? Si želite svoje vozilo preizkusiti na mokrih, spolzkih in drugih terenih, brez da bi s tem tvegali, da poškodujete svoj avto ali sebe? Si želite ugotoviti, kje so meje vašega avtomobila in kakšne so v resnici vaše reakcije v nepredvidljivih situacijah? Ali pa se želite z novim […]

Ste navdušenec nad jeklenimi konjički in adrenalinsko vožnjo? Si želite svoje vozilo preizkusiti na mokrih, spolzkih in drugih terenih, brez da bi s tem tvegali, da poškodujete svoj avto ali sebe? Si želite ugotoviti, kje so meje vašega avtomobila in kakšne so v resnici vaše reakcije v nepredvidljivih situacijah? Ali pa se želite z novim znanjem in veščinami opremiti za varno vožnjo v vsakdanjem življenju?

Potem si najprej oglejte hudo resen eksperiment, ki so ga opravili v AMZS. Pripnite svoj varnostni pas in bodite pripravljeni na nepozabno izkušnjo na štirih kolesih!

AMZS vsem ljubiteljem avtomobilizma ponuja največji in najbolj dovršen poligon pri nas, na katerem lahko vozniki preizkusite svoje znanje in veščine v povsem kontroliranem in varnem okolju. Center varne vožnje na Vranskem lahko obiščete tako za sproščanje odvečne energije in adrenalina, kakor tudi, če se želite naučiti novih veščin, da boste na cesti odslej bolj varni.

 

AMZS pa sedaj ljubitelje jeklenih konjičkov tudi nagrajuje – podarjajo vam namreč 200 kulskih sončnih očal in vse, kar je potrebno za to nagrado storiti je, da sodelujete. Pod sliko preprosto pripišite #hashtag, s katerim opišete izkušnjo na sliki. Pri tem bodite tako kulski kot je kulska nagrada! In ne pozabite – z AMZS zmagamo vsi!

 

Slika-900x700

Vsebino omogča AMZS