AMZS: Avtomobilski SPA za ženske

Aktualno

AMZS že tretje leto zapored organizira »Avtomobilski SPA za članice AMZS«. Letos bo srečanje potekalo kot dvodnevni dogodek, ki je tudi tokrat namenjen vsem tistim voznicam, ki bi se rade v sproščenem in zabavnem okolju preizkusile, nadgradile in izpopolnile svoje vozniške sposobnosti, se podučile o novostih s področja prometne varnosti in zabavale ob razvajanju strokovnjakov […]

AMZS že tretje leto zapored organizira »Avtomobilski SPA za članice AMZS«.

Tudi modno pisto lahko pričakujete.

Lani je bila organizirana tudi modna pista.

Letos bo srečanje potekalo kot dvodnevni dogodek, ki je tudi tokrat namenjen vsem tistim voznicam, ki bi se rade v sproščenem in zabavnem okolju preizkusile, nadgradile in izpopolnile svoje vozniške sposobnosti, se podučile o novostih s področja prometne varnosti in zabavale ob razvajanju strokovnjakov s področja zdravja, mode in lepote.

Prvi dan dogodka v petek, dne 22.3.2013 bo v prostorih AMZS v Ljubljani potekala okrogla miza, na kateri bodo govorili o vlogi žensk v prometu. Na okrogli mizi bodo ženske različnih generacij, med katerimi bodo tudi znane Slovenke, govorile o svojih izkušnjah na temo mobilnosti in varnosti v cestnem prometu.

Drugi dan dogodka, ki bo v soboto, dne 23.3.2013 v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem, pa bodo lahko voznice preizkusile različne sklope Centra varne vožnje, sedle za volan avtomobilov, se pogovarjale z inštruktorji in se udeležile karting dirke. Udeleženke pa se bodo lahko prepustile tudi sprostitvenim in lepotnim aktivnostim ter se razvajale z ličenjem in manikiro, modnimi nasveti in novostmi s področja kozmetike in mode. V času prireditve bo poskrbljeno za varstvo otrok.

Program dogodka:
1. dan: 22.3.2013 (13.00 – 16.15)
12.30 – 13.00 Prihod, čas za druženje in medsebojno spoznavanje
13.00 – 13.10 Pozdrav podpredsednika AMZS, gospoda Vinka Poličnika
13.10 – 13.30 Namestnica sekretarja AMZS Breda Florjančič in vodja AMZS Centra varne vožnje Lucija Živec bosta z udeleženkami delili svoje izkušnje v panogi, kjer prevladujejo moški ter razložili, zakaj sta se odločili organizirati dogodek, ki je namenjen le ženskam
13.30 – 14.00 Pesmi in razprava »Življenje je ljubezen« s pesnikom Francijem Smrdelom
14.00 – 14.30 Sekretar komisije za vzgojo in varnost AMZS Robert Štaba bo vodil zabavno in interaktivno predavanje »Ljubezen in prometna varnost«
14.30 – 14.50 Odmor, čas za druženje
14.50 – 16.00 Okrogla miza na temo »Kako se spreminja vloga ženske v prometu«, v katerem bodo ženske različnih generacij govorile o svojih izkušnjah v prometu. Med sogovornicami bodo tudi znane Slovenke.
16.00 – 16.15 Glasbeni nastop

2. dan: 23.3.2013 (10.00 – 14.00)
Udeleženke se bodo lahko:
– s pomočjo inštruktorjev preizkusile v elementih varne in varčne vožnje,
– zapeljale po poligonu za terensko vožnjo,
– udeležile karting dirke,
– izbirale med različnimi ponudniki s področij lepote in zdravja,
– spoznale z ustvarjalnostjo nekaterih udeleženk,
– zabavale ob glasbi – obljubljamo znano ime z naše glasbene estrade,
– mirno sprostile ob misli, da je poskrbljeno za njihove malčke, saj bomo organizirali tudi „otroški prometni kotiček“, kjer se bodo otroci s pomočjo varušk, spoznavali s prometom na svoj način.