Alfa Romeo na Tednu oblikovanja v Milanu 2017

Aktualno, Zanimivosti

Na prihajajočem tednu mednarodnega oblikovanja v Milanu, se bo na eni najbolj prestižnih lokacij, SpaziaZegna na ulici via Savona 56, predstavila …

Na prihajajočem tednu mednarodnega oblikovanja v Milanu, se bo na eni najbolj prestižnih lokacij, SpaziaZegna na ulici via Savona 56, predstavila tudi znamka Alfa Romeo: v svojem premium slogu, ki z vozili in oblikovnimi linijami že več kot stoletje navdihuje in navdušuje svet avtomobilizma, s popolno kombinacijo tradicije, sloga in zmogljivosti.

V soju žarometov bosta dva Alfa Romeo Stelvia. Gre za prvi SUV model znamke Alfa Romeo, ki izraža edinstven “Alfin duh“ v segmentu športnih terencev.

Milanski teden oblikovanja je prestižni dogodek, v popolnem sozvočju z DNK znamke Alfa Romeo. Dogajanje bo svoj vrhunec doseglo 4. aprila, ko bo na prestižni Zegnini lokaciji potekal ekskluzivni večerni dogodek. V okviru predstavitve “Emozioni Alfa Romeo”, bodo s pomočjo slik in besed izpostavljene temeljne vrednote znamke: lepota, slog, inovacije in tehnologija. Gre za lastnosti, na katerih je leta 2016 nastala Giulia – nova paradigma znamke Alfa Romeo in vir navdiha prihodnosti. Sedaj so omenjene lastnosti v popolnosti izražene v novem Stelviu, zasnovanem za uspeh v svetu športnih terencev.