Alfa Romeo na 83. salonu v Ženevi

Aktualno, Novosti, Saloni

Alfa Romeo se na letošnjem mednarodnem salonu predstavlja z izjemnim razstavnim prostorom, ki se odvija kot ovinkasta cesta za dinamično vožnjo. Gre za odlično okolje za premierno predstavitev Alfe Romeo 4C, kompaktnega superšportnika, čistega koncentrata pravega športnega vozila s pristnimi vrednotami znamke: italijanskim slogom, zmogljivostjo, tehnološko odličnostjo, maksimalnim užitkom v vožnji in visokim nivojem varnosti. […]

Alfa Romeo se na letošnjem mednarodnem salonu predstavlja z izjemnim razstavnim prostorom, ki se odvija kot ovinkasta cesta za dinamično vožnjo.

alfa romeo 4c 2013Gre za odlično okolje za premierno predstavitev Alfe Romeo 4C, kompaktnega superšportnika, čistega koncentrata pravega športnega vozila s pristnimi vrednotami znamke: italijanskim slogom, zmogljivostjo, tehnološko odličnostjo, maksimalnim užitkom v vožnji in visokim nivojem varnosti. Vozilo je zasnovano pri znamki Alfa Romeo, proizvedeno pa v Maseratijevi tovarni v Modeni. Prvim kupcem bo na voljo že v letu 2013 in bo prvo vozilo, s katerim se znamka vrača na ameriški trg.

alfa-romeo-4c-spredaj-2013

alfa-romeo-giulietta-2013Na razstavnem prostoru bosta tudi MiTo Limited Edition Superbike s 125 kW (170 KM) iz omejene serije 200 vozil ter Mito Superbike 1.4 z 99 kW (135 KM) TCT iz posebne serije, opremljen z originalnim paketom SBK.

Alfa Romeo Giulietta se bo premierno predstavila v novi različici Veloce (“Hitra”), ki spominja na ime iz tradicije znamke Alfa Romeo, zasnovano v letu 1956 skupaj s tedanjo Giulietto.

alfa romeo superbike mito 200 2013 alfa romeo mito sbk 2013