Aleš Marguč novi direktor MMS

Aktualno

Aleš Marguč, dosedanji vodja prodaje in marketinga pri Mazda Motor Slovenija d.o.o. s pričetkom aprila prevzema krmilo podjetja od Bogdana Žvanuta, ki po dvajsetih letih z Mazdo, odhaja v pokoj.  Aleš Marguč se je Mazdi pridružil po osemletnem delu v avtomobilski stroki, v šestih letih pri Mazdi Motor Slovenija pa je kot vodja prodaje in […]

Aleš Marguč, dosedanji vodja prodaje in marketinga pri Mazda Motor Slovenija d.o.o. s pričetkom aprila prevzema krmilo podjetja od Bogdana Žvanuta, ki po dvajsetih letih z Mazdo, odhaja v pokoj. 

mazda cx-5 cd150Aleš Marguč se je Mazdi pridružil po osemletnem delu v avtomobilski stroki, v šestih letih pri Mazdi Motor Slovenija pa je kot vodja prodaje in marketinga odločilno pripomogel k doseganju zgodovinsko najboljših prodajnih rezultatov. 

Bogdan Žvanut je z Mazdo v Sloveniji kot vodja ali direktor prehodil več kot 20 let. Z Mazdo na slovenskem tržišču je tesno povezan že od ustanovitve prvega predstavništva in kasnejšega preoblikovanja v distribucijsko podjetje, do popolne vključitve v Mazdino korporacijo. V tem obdobju se je Mazdina prodajno servisna mreža razvila v eno najbolj stabilnih v regiji in s tržnim deležem, ki presega evropsko povprečje.

Ob tej priložnosti bi se rad osebno zahvalil Bogdanu za možnost in priložnost sodelovanja vsa ta leta svoje novinarske poti od leta 2005, ko sem kot novinar delal še pri ostalih medijih in seveda sedaj na portalu Avto.Over.Net. Hvala, bilo mi je v čast.