Akrapovičevi avtomobilski izpušni sistemi z novo homologacijo

Poslovno

Podjetje Akrapovič z veseljem sporoča, da so določeni na novo razviti avtomobilski izpušni sistemi od zdaj naprej na voljo tudi s homologacijo ECE (angl. Economic Commission for Europe –ECE). Prvi izpušni sistem, ki izpolnjuje zahteve nove direktive, je sistem za Volkswagen Golf VII GTI, nova homologacija pa bo od zdaj naprej na voljo za velik […]

Podjetje Akrapovič z veseljem sporoča, da so določeni na novo razviti avtomobilski izpušni sistemi od zdaj naprej na voljo tudi s homologacijo ECE (angl. Economic Commission for Europe –ECE).

Prvi izpušni sistem, ki izpolnjuje zahteve nove direktive, je sistem za Volkswagen Golf VII GTI, nova homologacija pa bo od zdaj naprej na voljo za velik delež izpuhov, ki jih bo slovensko podjetje razvilo in poslalo na trg. Nova homologacija bo zamenjala trenutno veljavno homologacijo ES. Med obema homologacijama ni bistvene razlike, saj obe zahtevata enako stroga testiranja in omejitve glede hrupa, vendar pa bo najnovejša različica priznana v več državah, vključno s številnimi članicami Združenih narodov zunaj Evropske unije.

nova-homologacija

Nova homologacija bo tako priznana v:

1. vseh članicah Evropske unije ter

2. članicah Združenih narodov: Srbiji, Rusiji, Belorusiji, Turčiji, Makedoniji, Ukrajini, Maleziji, Albaniji, Črni Gori, Egiptu in Avstraliji.

Poleg tega je homologacija ECE pogoj za pridobitev nacionalne homologacije v Singapurju, Švici in Braziliji. Vsak Akrapovičev izpuh je oblikovan in izdelan z najnovejšo tehnologijo in vrhunsko spretnostjo zaposlenih, ki zaznamuje čisto vsak sestavni del, zdaj pa bodo sistemi na voljo tudi z najnovejšo homologacijo ECE.

Podjetje Akrapovič želi motornim vozilom poleg prepoznavnega zvoka zagotoviti najvišjo raven dizajna in zmogljivosti, v enaki meri pa skrbi tudi za to, da njegovi sistemi izpolnjujejo zahteve potrebnih homologacij, saj lahko le tako svoje izdelke prodaja v posameznih državah. Podjetje bo zato poskrbelo, da bodo njegovi prihodnji avtomobilski izpušni sistemi še naprej izpolnjevali zahtevano zakonodajo.