AEZ z novo kolekcijo letnih platišč

Aktualno, Zanimivosti

Čeprav smo še krepko v zimskem času je nemški proizvajalec platišč AEZ že napovedal prvo novost za letošnjo pomladansko sezono …

Čeprav smo še krepko v zimskem času je nemški proizvajalec platišč AEZ že napovedal prvo novost za letošnjo pomladansko sezono. Največji ljubitelji atraktivnih platišč tako že imajo prvega favorita za letošnjo pomlad.

Kot prvo letošnjo novost so Nemci razkrili premium alu platišče AEZ Crest Dark. Le-to je kot dodatek namenjeno predvsem najzahtevnejšim uporabnikom premium poslovnih limuzin. Platišče je kombinacija vedno aktualnih prečk ter agresivnega športnega izgleda. Povsem nov je sredinski del platišč. Le-tega so inženirji razvili posebej zato, da so lahko izdelali lažje in predvsem bolj trdno platišče, ki je hkrati dovolj kompaktno. Platišče je lakirano s posebno mat barvo z metalnim izgledom. Piko na i doda poliran rob platišča, ki hkrati predstavlja zaščito pnevmatik in poskrbi za atraktivnost.

Platišča so posebej načrtovana za premium razred vozil, kot so Porsche Macan, Audi A6, Volvo S90 in Jaguarja XF ter XE. Kot običajno so na voljo tudi za vrh Mercedesove ponudbe – razred S. Najprej bodo v ponudbi največja platišča v dimenziji 21”. Sledile bodo tudi manjše velikosti (vse do 17”).