9. Festival kamping, karavaning & outdoor

Aktualno

Gospodarsko razstavišče ta konec tedna, med 22. in 25. septembrom 2011, v znamenju svobodnega preživljanja prostega časa ponuja na ogled že 9. Festival kamping, karavaning & outdoor. Poleg kampov, opreme in storitev, je na ogled in naprodaj – seveda…

Gospodarsko razstavišče ta konec tedna, med 22. in 25. septembrom 2011, v znamenju svobodnega preživljanja prostega časa ponuja na ogled že 9. Festival kamping, karavaning & outdoor.

 
72FA5DD2-E5C2-11E0-A243-F48865B94067Poleg kampov, opreme in storitev, je na ogled in naprodaj – seveda z mnogimi sejemskimi ugodnostmi – preko 120 avtodomov, počitniških prikolic in mobilnih hišic. Sejem so prestavili na zgodnejši termin, primernejši od dosedanjega, saj konec novembra že vsi bolj razmišljamo o Božičku, kot o menjavi počitniškega vozila…
 
Poleg dosedanjih, se predstavlja kar nekaj novih razstavljavcev in blagovnih znamk. Med domačimi novostmi seveda tiste iz ponudbe Adrie, družbo jim dela prekmurski Carthago Tourer, predstavlja pa se tudi novi slovenski proizvajalec malih prikolic Mont Line in dva proizvajalca mobilnih hišic z lastnim razvojem, Polymobil iz Dobove ter REM iz Trebnjega. Prikoličarji bodo navdušeni nad letošnjo zvezdo med novostmi, Hobby Premium, ki je pobrala največ aplavzov tudi na sejmu v Düsseldorfu. Končno so prišle na naše tržišče tudi prikolice Elnagh in mala prikolica Caretta ter avtodomi Morelo, PLA ter Weinsberg. Vse številnejši uporabniki šotorskih prikolic pa si lahko ogledajo po petih letih prenovljene Camp-let, z novim modelom Premium.
 
Za popestritev pa se na razstavišču nahaja tudi prava živa kamela.
 
Sejem poteka na Gospodarskem razstavišču Ljubljana od četrtka, 22. 9. do nedelje, 25. 9. 2011, vsak dan od 10.00 do 19.00, v nedeljo do 16.00.
 
Vstopnina znaša 6 EUR, invalidi+njihovi spremljevalci ter otroci do 14. leta starosti, v spremstvu (starih) staršev, imajo vstop prost. Po ena darilna vstopnica je vpeta v septembrski številki revij Avto-Dom in Potepanja, ki sta naprodaj na 550 prodajnih mestih po Sloveniji, naročniki pa ju prejmejo po pošti na dom.