6. aprila vabljeni na Rally večer v Dutovlje

Aktualno, Avtomobilizem, Reli, Slovenija, Šport

V sredo, 6. aprila ob 19.00 uri, vas vabimo v Dutovlje, na Bunčetovo domačijo (Dutovlje 65, 6221 Dutovlje), kjer bo potekal prav poseben večer!  Z nami bodo slovenski rally vozniki: Andrej Jereb, Slavko Komel in Boštjan Logar, vsi trije poznani kot zelo atraktivni in hitri tekmovalci ter ljubljenci publike, saj s svojimi vožnjami vedno poskrbijo, da gledalcem ob […]

V sredo, 6. aprila ob 19.00 uri, vas vabimo v Dutovlje, na Bunčetovo domačijo (Dutovlje 65, 6221 Dutovlje), kjer bo potekal prav poseben večer! 

Z nami bodo slovenski rally vozniki: Andrej Jereb, Slavko Komel in Boštjan Logar, vsi trije poznani kot zelo atraktivni in hitri tekmovalci ter ljubljenci publike, saj s svojimi vožnjami vedno poskrbijo, da gledalcem ob progi ni dolgčas.

Večer se bo pričel z pogovorom z našimi tremi gosti, ki ga bo spremljal foto in video material, nadaljeval pa na dvorišču Bunčetove domačije, kjer bo razstavljenih nekaj tekmovalnih avtomobilov, pripravljenih za rally, manjkala ne bo niti legendarna Lancia Delta HF Integrale! Ker so se vsi gosti in dirkači, ki bodo pripeljali dirkalnike na dogodek odzvali povsem prostovoljno, je vstop na dogodek PROST!

Namen večera je približati ta atraktiven šport širši javnosti, zato ste vljudno vabljeni vsi – tako tisti, ki bi radi spoznali ta zanimiv, adrenalinski šport ter poklepetali z našimi gosti, kot tudi tisti, ki ta šport že poznate!

Facebook dogodek