5. MotorSport Show & Salon v Stožicah!

Avtomobilizem, Motociklizem, Saloni, Slovenija, Šport

Za mini obletnico, kar nedvomno je peta zaporedna organizacija MotorSport Salona, se spodobi, da je prireditev pripravljena v še večjem obsegu kot doslej. Zato sta se organizatorja, Drago Božič in Samo Čede, odločila da prireditev prestavita v največji slovenski športni objekt – Center Stožice v Ljubljani. 5. MotorSport Salon bo vseboval tudi pravi Show, zaradi […]

Za mini obletnico, kar nedvomno je peta zaporedna organizacija MotorSport Salona, se spodobi, da je prireditev pripravljena v še večjem obsegu kot doslej.

Zato sta se organizatorja, Drago Božič in Samo Čede, odločila da prireditev prestavita v največji slovenski športni objekt – Center Stožice v Ljubljani.

motorsport show & salon gokarti 20125. MotorSport Salon bo vseboval tudi pravi Show, zaradi česar se prireditev po novem imenuje 5. MotorSport Show & Salon. Tako je, 23. in 24. februarja 2013 boste v Dvorani STOŽICE poleg razstave dirkalnikov lahko gledali še vratolomne vožnje motociklistov v disciplini motokros! Pripravljene bodo imeli visoke rampe z nevarnimi skoki. Na stezi bodo potekali še boji med tekmovalci supermota, minimota, kartisti in avtomobilisti v stilu svetovno znane atrakcije Race of Champions! Kot gostje bodo nastopile legende avto-moto športa in znani Slovenci ter Slovenke. Dogajanje bo popestreno s svetlobnimi efekti, glasbo in plesom.

motorsport show & salon 2012Razstava dirkalnikov (Porsche 997 GT2, Audi R8, Renault Clio Cup, Mitsubishi Lancer,…), gokartov, eksotičnih super športnih avtomobilov (BMW 1M), dirkalne opreme, motociklov (Yamaha, KTM), srečanja in mogoči pogovori z znanimi dirkači bodo nastanjeni v zelenem nivoju dvorane Centra Stožice. Predstavili se bodo tudi številni slovenski avtomobilistični mediji. Prisotne pa bodo seveda tudi atraktivne hostese.

Nedvomno gre za največjo avto-moto športno prireditev v Sloveniji pred pričetkom vsakoletne sezone. Svoj program bosta predstavili tudi zvezi AŠ2005 in AMZS Šport.

motorsport show & salon 2013Prireditev bo v soboto in nedeljo (23. in 24- februar) odprta od 14. – 20. ure. Poudariti pa je potrebno, da je tokrat prodaja vstopnic omejena, saj dvorana sprejme ob takšni postavitvi proge le maksimalno 3.700 obiskovalcev! Zagotovite si svojo vstopnico na prodajnih mestih eventim.si. Upokojenci, mladi in imetniki dirkaških licenc imajo popust pri vstopnini.

Več informacij lahko zasledite na uradni spletni strani dogodka, www.motorsport-salon.si.