20.000 lastnikov v programu Moj Peugeot

Aktualno

Po nekaj več kot enem letu delovanja programa zvestobe Moj Peugeot, je vanj vključenih že več kot 20.000 lastnikov  peugeotov. Glede na uspeh programa in okroglo številko, se je Peugeot Slovenija odločil, da dvajsettisočega dodatno nagradi. Nagrado, ki vključuje vikend paket za dve osebi v hotelih Lifeclass v Portorožu, prejme gospa Klaudia Filipič iz Maribora. […]

Po nekaj več kot enem letu delovanja programa zvestobe Moj Peugeot, je vanj vključenih že več kot 20.000 lastnikov  peugeotov.

Glede na uspeh programa in okroglo številko, se je Peugeot Slovenija odločil, da dvajsettisočega dodatno nagradi. Nagrado, ki vključuje vikend paket za dve osebi v hotelih Lifeclass v Portorožu, prejme gospa Klaudia Filipič iz Maribora.

Gospa Filipič je zvesta stranka Peugeotovega koncesionarja Avtohiše Kolmanič iz Maribora, saj pri njih redno vzdržuje svojega peugeota 307, letnik 2007. V začetku januarja 2013 se je ob servisnem pregledu odločila za včlanitev v program zvestobe Moj Peugeot in tako imela priložnost izkoristiti popust v višini 25 odstotkov na nadomestne dele in 12,5 odstotkov na storitve.

peugeot 208 na obali 2013V prizadevanju po okrepitvi odnosov s svojimi strankami je znamka Peugeot v Sloveniji konec leta 2011 uvedla program zvestobe za fizične osebe, poimenovan Moj Peugeot. Gre za enega ključnih projektov znamke, v okviru katerega so lastniki peugeotov, včlanjeni v program, deležni ugodnosti in popustov pri vzdrževanju svojih vozil pri pooblaščenih Peugeotovih serviserjih. Ugodnosti  lahko glede na starost vozila pomenijo do 35 odstotkov prihranka na nadomestne dele in do 17,5 odstotkov na storitve. Člani so redno obveščeni o Peugeotovih posebnih akcijah in novostih.

Včlanitev v program Moj Peugeot je brezplačna. Lastniki Peugeotov se lahko včlanijo pri pooblaščenih Peugeotovih serviserjih, preko spletne strani www.peugeot.si/moj-peugeot ali preko brezplačne telefonske številke 080-26-24.