1. Salon električnih vozil v Celju

Saloni

V času od 28.-30.januarja 2015 podjetje ICM organizira strokovna B2B sejma IFAM & INTRONIKA 2015 v Celju na celjskem sejmišču v hali L. V okviru strokovnega sejma INTRONIKA bodo organizirali 1. Salon električnih vozil. Na razstavi se bodo predstavila podjetja; RENAULT, TEM Čatež, EXPRUM, ELAPHE, TehnoSol in UM Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko. Poleg […]

V času od 28.-30.januarja 2015 podjetje ICM organizira strokovna B2B sejma IFAM & INTRONIKA 2015 v Celju na celjskem sejmišču v hali L.

V okviru strokovnega sejma INTRONIKA bodo organizirali 1. Salon električnih vozil. Na razstavi se bodo predstavila podjetja; RENAULT, TEM Čatež, EXPRUM, ELAPHE, TehnoSol in UM Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko. Poleg razstavljenih vozil (avtomobili, motorji, skuterji in kolesa), ki si jih bodo obiskovalci lahko ogledali bodo na voljo tudi testna vozila za demonstracijske vožnje. Celotni prireditvi je namenjenih okoli 4.000 m2. Vstopnina za odrasle obiskovalce je 5 €, za dijake in študente pa 3,5 €.

Več informacij dobite na www.icm.si.

IFAM-SLO