V Šmartnem pri Litiji odprli novo servisno mesto Motrio

Zanimivosti

Motrio je blagovna znamka nadomestnih delov, ki jo je Renault leta 1998 vzpostavil z mislijo na starejša vozila vseh znamk. Ponudba Motrio ustreza pričakovanjem lastnikov rabljenih vozil, starejših od štirih let, ki so še posebej občutljivi na ceno, saj so nadomestni deli Motrio v povprečju za okoli petino cenejši od originalnih. Z otvoritvijo servisne delavnice […]

Motrio je blagovna znamka nadomestnih delov, ki jo je Renault leta 1998 vzpostavil z mislijo na starejša vozila vseh znamk. Ponudba Motrio ustreza pričakovanjem lastnikov rabljenih vozil, starejših od štirih let, ki so še posebej občutljivi na ceno, saj so nadomestni deli Motrio v povprečju za okoli petino cenejši od originalnih.

Z otvoritvijo servisne delavnice AS Povše v Šmartnem pri Litiji Motrio pridobiva novo neodvisno servisno mesto v Sloveniji. Po vsej Evropi se vozni park postopoma stara, lastniki rabljenih vozil pa v iskanju čim cenejšega vzdrževanja pogosto zapuščajo pooblaščeno servisno mrežo in vzdrževanje svojih vozil zaupajo nepooblaščenih delavnicam. Da bi jim ob nižji ceni nadomestnih delov zagotovili zanesljivost in kakovost, je Renault pred 16 leti lastnikom vozil, starejših od štirih let, začel ponujati nadomestne dele Motrio.

Matjaz-Kastelec-Simon-Anze-Povsic

Tudi v Sloveniji so lastniki starejših vozil v pooblaščenih servisih Renault  že lahko izbrali nadomestne dele Motrio. S ciljem zagotoviti pokritost celotnega slovenskega ozemlja in širše regije Adriatic se bo razvoj mreže serviserjev Motrio s preizkušenimi in kakovostnimi partnerji nadaljeval tudi v prihodnjih letih. Samo od maja 2014 do danes je bilo tako v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji že odprtih 10 mest Motrio.

motrio-otvoritev

Servisne delavnice Motrio ponujajo storitve za vzdrževanje vozil vseh znamk z visoko kakovostnimi nadomestnimi deli Motrio, in sicer:

–       nadomestni deli za hitra opravila (tekočine in olja, žarnice, metlice brisalcev, akumulatorji, zavorne ploščice in diski, filtri, svečke, vzdrževanje klimatskih naprav …)

–       nadomestni deli (izpušni sistemi, amortizerji, ležaji, jermeni, vodna črpalka …)

–       bogata ponudba kakovostih letnih in zimskih pnevmatik znamke Motrio

Motrio ponuja nadomestne dele za 12 znamk vozil in 154 različnih modelov, ki predstavljajo 90% celotnega voznega parka v Evropi. Ponudbo nadomestnih delov Motrio podpira ugled velikega proizvajalca vozil Renault in jo vključuje v proces lastne mednarodne garancije, 12 mesecev za vse nadomestne dele Motrio in 24 mesecev na akumulatorje Motrio.


Sorodne vsebine