Uspešen nastop Roka Turka ob povratku rallyja v Vipavsko dolino

Aktualno, Avtomobilizem, Reli, Slovenija, Šport

Legendarne serpentine na hitrostni preizkušnji Žablje, nočni super special po ulicah Ajdovščine ter ostala atraktivna mesta so bila minuli vikend prizorišče drugega letošnjega rallyja za državno prvenstvo. Veliko število gledalcev je po nekajletnem premoru z navdušenjem pozdravilo vrnitev rallyja v Vipavsko dolino. Z ekipo OPV Racing Cars sta v Peugeotu 208 R2 uspešno nastopila tudi […]

Legendarne serpentine na hitrostni preizkušnji Žablje, nočni super special po ulicah Ajdovščine ter ostala atraktivna mesta so bila minuli vikend prizorišče drugega letošnjega rallyja za državno prvenstvo.

Vip-1477

Veliko število gledalcev je po nekajletnem premoru z navdušenjem pozdravilo vrnitev rallyja v Vipavsko dolino. Z ekipo OPV Racing Cars sta v Peugeotu 208 R2 uspešno nastopila tudi Rok Turk in Martina Lazar.

Vip-3207

Izjemno drseč asfalt, krajši makadamski odseki in popoldanski naliv so vsem posadkam vsekakor predstavljali izziv. Po odpeljanih 91 kilometrih hitrostnih preizkušenj sta Rok in Martina v skupni razvrstitvi zasedla 3. mesto, najhitrejša pa sta bila v diviziji 2: “V ekipi smo zadovoljni z doseženim rezultatom, vse se je izšlo po načrtu. Množičen obisk gledalcev, središče rallyja v mestnem jedru Ajdovščine ter odlično navijanje na hitrostnih preizkušnjah pa so bili vsekakor pika na i vrnitvi rallyja v ta del Slovenije!”