Toyota predstavlja novi hibridni RAV4 s štirikolesnim pogonom

Novosti

Novi hibridni RAV4 s štirikolesnim pogonom (AWD) predstavlja naslednjo dimenzijo Toyotinega koncepta prijetne vožnje s hibridno tehnologijo. S kombinacijo 2,5litrskega Bencinskega motorja, hibridne enote in dodatnega elektromotorja, ki poganja zadnji par koles, prinaša novi model hibridno moč v paleto modela RAV4. Elektronski štirikolesni pogon nudi večjo varnost in stabilnost na spolzkih podlagah in omogoča vlečno zmogljivost 1650 […]

Novi hibridni RAV4 s štirikolesnim pogonom (AWD) predstavlja naslednjo dimenzijo Toyotinega koncepta prijetne vožnje s hibridno tehnologijo.

S kombinacijo 2,5litrskega Bencinskega motorja, hibridne enote in dodatnega elektromotorja, ki poganja zadnji par koles, prinaša novi model hibridno moč v paleto modela RAV4.

Toyota_Rav4_Hybrid_spredaj

Elektronski štirikolesni pogon nudi večjo varnost in stabilnost na spolzkih podlagah in omogoča vlečno zmogljivost 1650 kg. Sistem uravnavanja nagiba prikolice zagotavlja enostavno in varno vleko.

Razkritje hibridne različice sovpada s predstavitvijo novega RAV4, ki se ponaša s prenovljeno zunanjostjo, izboljšano notranjostjo in višjo ravnjo tehnološke ter varnostne opreme.

S prenovljenim sprednjim delom novi RAV4 bolj izstopa na cesti, opremljen pa je tudi z žarometoma s svetlečimi diodami (LED). Z novima pragovoma sta bočni liniji vozila videti bolj gladko tekoči. Prenovljen sklop zadnjih luči daje vtis prefinjenosti, nova oblika odbijača pa poudarja stabilno lego vozila.

Toyota_Rav4_Hybrid_zadaj