Promet v živo

Aktualno

Garmin, vodilni proizvajalec GPS naprav, najavlja razširitev uporabe tehnologije TPEG, ki omogoča hitro in točno prometno informacijo, na uporabnike  SmartPhoneLink-a, za sprejem digitalnih prometnih informacij. Garmin je začel z DAB prometnim servisom s TPEG tehnologijo v letu 2013 in jo sedaj v letu 2014 širi tudi v EMEA regijo preko SmartphoneLink-a. Za razliko od TMC servisa, nov TPEG prometni standard ne ponuja samo […]

Garmin, vodilni proizvajalec GPS naprav, najavlja razširitev uporabe tehnologije TPEG, ki omogoča hitro in točno prometno informacijo, na uporabnike  SmartPhoneLink-a, za sprejem digitalnih prometnih informacij.

Garmin je začel z DAB prometnim servisom s TPEG tehnologijo v letu 2013 in jo sedaj v letu 2014 širi tudi v EMEA regijo preko SmartphoneLink-a. Za razliko od TMC servisa, nov TPEG prometni standard ne ponuja samo pravo informacijo v živo ampak tudi pametno poda to informacijo z lokacijsko natančnostjo 10 metrov.

Tudi hitrost premikanja zastoja je ena od pomembnih informacij vozniku. Z osveževanjem  podatkov na 1 minuto bo voznik vedno na tekočem s prometnimi razmerami. Prav tako, naprava izračuna alternativno pot, voznik sam, pa se na koncu odloči, glede na čas prihoda, o uporabi predlagane alternativne poti.

garmin-v-zivo

Pokritost prometa v 35 državah sveta, vključno s Slovenijo, na glavnih cestah, avtocestah in v mestih. Promet deluje v Sloveniji za vse cestne navigacije GARMIN, ki omogočajo uporabo SmartPhone Link- brezplačne aplikacije za pametne telefone.

V kolikor želite prejeti dodatne informacije ali testirati promet v živo, pokličite na GSM  041 665 134 ali pošljite email na [email protected]