Opel Mokka ubranila naslov

Aktualno, Top, Zanimivosti

Sub-kompaktni SUV Opel Mokka je ponovno postal številka ena izbora bralcev Auto Bild Allrad in tako zadržal naziv »Avtomobil leta s pogonom na vsa kolesa« v kategoriji »Terenec in SUV pod 25.000 evrov«. Trendovski Opel je prepričal 18,7 odstotka bralcev in tako odločno prehitel Škodo Yeti (14,6 odstotka) in Nissan Qashqai (12,4 odstotka). Podelitev nagrad […]

Jürgen Keller, Oplov izvršni direktor za prodajo, trženje in poprodajo za Nemčijo

Sub-kompaktni SUV Opel Mokka je ponovno postal številka ena izbora bralcev Auto Bild Allrad in tako zadržal naziv »Avtomobil leta s pogonom na vsa kolesa« v kategoriji »Terenec in SUV pod 25.000 evrov«.

Jürgen Keller, Oplov izvršni direktor za prodajo, trženje in poprodajo za Nemčijo

Jürgen Keller, Oplov izvršni direktor za prodajo, trženje in poprodajo za Nemčijo

Trendovski Opel je prepričal 18,7 odstotka bralcev in tako odločno prehitel Škodo Yeti (14,6 odstotka) in Nissan Qashqai (12,4 odstotka). Podelitev nagrad je potekala 10. aprila v Depot 1899 v Frankfurtu. Jürgen Keller, Oplov izvršni direktor za prodajo, trženje in poprodajo za Nemčijo je nagrado prevzel iz rok odgovornega urednika revije Bernharda Weinbacherja.

»Zelo smo ponosni, da je Mokka ubranila naslov Avtomobil leta s pogonom na vsa kolesa,« je dejal Jürgen Keller.

Med zmagovalne avtomobile avtomobilskega izdelovalca iz Rüsselsheima se je uvrstila tudi Insignia Country Tourer. Kot novinka se je uspešno uveljavila v kategoriji vozil “4×4 Crossover” med tekmeci z dolgo tradicijo, kot sta Volvo XC 70 in VW Passat Alltrack, ki ju je pustila za seboj in se zavihtela na tretje mesto, za Audijema A6 in A4.

»Izbor bralcev je za nas vedno zelo pomemben. Bralci revije Auto Bild Allrad so namreč izjemni poznavalci, z velikim znanjem na področju terenskih vozil in SUV, zaradi česa njihovo mnenje toliko bolj cenimo.« Jürgen Keller.

Opel Mokka – zgodba o uspehu

Opel Mokka

Trenutno je najbolje prodajan Oplov model Mokka s približno 215.000 naročili.

Opel Mokka še naprej na polno pluje na valu uspeha. V le 18 mesecih od prihoda na trg, je zbrala že več kot 200.000 naročil, s čemer je postala evropska prodajna uspešnica. Njen uspeh ima trdne temelje. Mokka je namreč posodobila segment SUV s prenosom inovativnih tehnologij in rešitev višjih razredov v posebej množično skupino kupcev. Med tehnologije na katere se to nanaša sodi sistem prilagodljivih luči AFL+, ergonomski sedeži s certifikatom Združenja za zdravje hrbtenice (Aktion Gesunder Rücken e.V.) in druga generacija integriranega nosilca koles FlexFix, ki ga je prav Mokka premierno vnesla med vozila SUV. Z dolžino 4,28 m ponuja veliko prostora petim potnikom z udobnim privzdignjenim sedenjem, s sočasno popolno skladnostjo z najrazličnejšimi vsakdanjimi zahtevami. Zahvaljujoč notranjosti športnega duha, je Mokka ob vsem idealen avtomobil za aktivno preživljanje koncev tedna za pustolovske voznike.