Novoletne lučke so si prilastile salon C-42

Zanimivosti

Citroën je ob prihajajočih božičnih praznikih pozornost javnosti usmeril na svojo izložbo na aveniji Champs-Elysées številka 42 z edinstveno svetlobno dekoracijo, s katero je pročelje zgradbe zaživelo v ritmu «Happy Christmas (R)evolution». Ob tej priložnosti so v notranjosti postavili na ogled novoletno jelko s tematskimi okraski v obliki škatlic oglatih robov, ki jih je moč […]

Citroën je ob prihajajočih božičnih praznikih pozornost javnosti usmeril na svojo izložbo na aveniji Champs-Elysées številka 42 z edinstveno svetlobno dekoracijo, s katero je pročelje zgradbe zaživelo v ritmu «Happy Christmas (R)evolution».

Ob tej priložnosti so v notranjosti postavili na ogled novoletno jelko s tematskimi okraski v obliki škatlic oglatih robov, ki jih je moč opaziti na stojnicah znamke Citroën.

Poleg božičnega vzdušja se bodo lahko obiskovalci naužili tudi intenzivnih občutkov na toboganu «Twist Inside Citroën». Po velikanskem toboganu, ki meri 26 metrov v višino in 63 metrov v dolžino, se je možno iz zadnjega nadstropja spustiti vse do kletne etaže v zgolj nekaj sekundah. Ta spirala je pravi arhitekturni podvig in vir emocij. Nasmejala bo čisto vsakogar, ki jo bo preizkusil. Poleg tega sta v salonu C_42 na ogled tudi animacija prvenstva WTCC «Speed Experience», kjer se je moč predati hitrostnim užitkom, in virtualni namizni tenis z animacijo «Airbump®».

Ob prihodu novih produktov kolekcija Dediščina počasti legendarne modele znamke Citroën z ličnimi in hkrati tudi praktičnimi izdelki za vsakodnevno rabo: lončki, majice, platnene torbe, naramne torbe s tematskim motivom modela 2CV.

Video posnetek sezone “Happy Christmas (R)evolution”