Nova brošura: renta-a-car

Aktualno

Poletje je čas, ko si družine in prijatelji radi najamejo avtomobil ter z njim v okolici mesta, kjer letujejo, obiščejo znane in manj znane k turistične kraje ali pa se preprosto zapeljejo do najbližje manj natrpane plaže. Običajno se najem konča brez omembe…

Poletje je čas, ko si družine in prijatelji radi najamejo avtomobil ter z njim v okolici mesta, kjer letujejo, obiščejo znane in manj znane k turistične kraje ali pa se preprosto zapeljejo do najbližje manj natrpane plaže. Običajno se najem konča brez omembe vrednih težav, če pa se kaj zaplete, pa so težave lahko toliko večje, predvsem pa dražje.

 
1E6901DA-C356-11E0-B6C9-B53D66B94067Da bi bilo zapletov čim manj, so naši kolegi iz Evropskega potrošniškega centra pripravili novo brošuro RENT A CAR – MOBILNOST Z NAJETIM AVTOMOBILOM, v katerem boste našli veliko koristnih informacij o tem, na kaj morate biti pozorni pred izbiro avtomobila, ob sklenitvi pogodbe za najem, med uporabo najetega avtomobila ter ob vračilu.
 
Svoj brezplačni izvod lahko dobite tudi na Evropskem potrošniškem centru. Več informacij na tel. številki EPC 01/432 30 35.
 
Vir in PDF celotne brošure: zps.si