Najbolj zapeljiv avto po izboru žensk je Mazda

Aktualno

Podelili so naziv jekleni zapeljivec, ki ga avtomobilom vsako leto podeljujejo izključno ženske. Letos je naziv z veliko prednostjo odpeljala prostorna in markantna Mazda CX-5, katere posebna eleganca temelji na besedi »kodo«, kar v japonščini pomeni dušo gibanja.

Podelili so naziv jekleni zapeljivec, ki ga avtomobilom vsako leto podeljujejo izključno ženske.
 

Letos je naziv z veliko prednostjo odpeljala prostorna in markantna Mazda CX-5, katere posebna eleganca temelji na besedi »kodo«, kar v japonščini pomeni dušo gibanja.

DD45D662-42A5-11E2-86B4-E7A465B94067

Glavno nagrado, to je polletna uporaba zmagovalnega avtomobila, je prejela Nives Koblar iz Jesenic, ključe avtomobila ji je predal Bogdan Žvanut, direktor Mazda Motor Slovenije. Nagrajenki je med prvimi čestitala pevka Katja Verderber, znana tudi kot Katarina Mala, ki je zmagovalni avtomobil preizkusila prva in bila nad njegovo prostornostjo naravnost navdušena. Na testu pa ga je imel tudi že Iztok Franko.
 
Kandidate za jeklenega zapeljivca 2011/2012 so kot vsa leta doslej izbirale znane Slovenke, jeklenega zapeljivca 2011/2012 so izbrale bralke revij Jana, Lady, Stop, Obrazi, Anja, Eva, Lepa & zdrava in Naša žena, ki jih izdaja Krater Media.
 
Za naziv jekleni zapeljivec leta 2011/2012 so se poleg zmagovalnega avtomobila Mazda CX-5 potegovali: Chevrolet Cruze, Citroën DS5, Ford Focus, Hyundai i40, Mercedes-Benz razred B, Opel Astra GTC, Peugeot 208, Renault Megane, Volkswagen Beetle. 
 
Znane Slovenke, ki so izbrale kandidate za jeklenega zapeljivca 2012-12: Iva Krajnc, Katarina Mala, Anita Ogulin, Benka Pulko, Nataša Bešter, Nives Orešnik, Eva Moškon, Vesna Deržek, Andreja Medvedič in Barbra Jermann.