Mestno redarstvo s pestmi nad kršitelja

Aktualno

Včeraj se je na območju Šiške (Ljubljana) zgodil incident med kršiteljem in mestnima redarjema. Ker celotnega ozadja dogajanja ne poznamo, bomo za obrazložitev prosili Mestno redarstvo občine Ljubljana in o tem še poročali. Po poročanju nekaterih medijev, naj bi fizičen obračun sprožilo dejanje mestnega redarja, ki je v želji po avtoritativnosti hote ali nehote udaril najprej po avtomobilu kršitelja. To dejanje naj bi razburilo kršitelja, zato je prišlo do fizičnega obračuna v katerem naj bi redarja uporabila tudi solzilec. Red je zagotovo potrebno ohranjati ampak vprašanje, ki se nam poraja je ali res za vsako ceno?                 […]

Včeraj se je na območju Šiške (Ljubljana) zgodil incident med kršiteljem in mestnima redarjema. Ker celotnega ozadja dogajanja ne poznamo, bomo za obrazložitev prosili Mestno redarstvo občine Ljubljana in o tem še poročali.

Po poročanju nekaterih medijev, naj bi fizičen obračun sprožilo dejanje mestnega redarja, ki je v želji po avtoritativnosti hote ali nehote udaril najprej po avtomobilu kršitelja. To dejanje naj bi razburilo kršitelja, zato je prišlo do fizičnega obračuna v katerem naj bi redarja uporabila tudi solzilec.

Red je zagotovo potrebno ohranjati ampak vprašanje, ki se nam poraja je ali res za vsako ceno?                          

https://www.youtube.com/watch?v=oJsVYoSqOYU