Duster – SUV avto leta 2011 v Argentini

Aktualno

Na začetku novembra so specializirani avtomobilistični novinarji v Argentini, zbrani v skupini PIA (Periodistas de la Industria Automotriz) Renault Duster izbrali za Avto leta 2011 v kategoriji SUV. V izboru je sodelovalo 17 specializiranih novinarjev…

Na začetku novembra so specializirani avtomobilistični novinarji v Argentini, zbrani v skupini PIA (Periodistas de la Industria Automotriz) Renault Duster izbrali za Avto leta 2011 v kategoriji SUV.

 
6AEA0504-0B7C-11E1-BF5B-178D65B94067V izboru je sodelovalo 17 specializiranih novinarjev, ki so izbirali med 35 različnimi vozili.
 
Renault je v Argentini prisoten že več kot 50 let in je v letu 2010 dosegel 13-odstotni tržni delež. Nam dobro znano Dacio Duster pa je Renault pod svojim znakom na argentinskem trgu lansiral oktobra letos. Avto je takoj postal uspešnica, kar seveda dokazuje tudi prestižno priznanje Avto leta v kategoriji SUV.
 
Najbolje prodajana vozila iz Skupine Renault v Argentini so sicer Clio, Logan, Sandero Stepway, Fluence, Symbol, Sandero, Kangoo, Koleos, Megane in Latitude (našteti po prodanih količinah od najbolj prodajanega navzdol).
 
Ravnokar pa imamo na testu vozilo Renault Latitude, več o njem lahko izveste na našem forumu Avtomobilizem in F1>>