Dan ekskluzivnih novosti v centru ProvenExclusivity

Aktualno, Zanimivosti

Mnogim kupcem nakup rabljenega vozila omogoča, da kupijo svoj sanjski avtomobil po dostopnejši ceni. Rabljena vozila Mercedes-Benz z garancijo še nikoli niso bila tako dostopna. Posebne ugodnosti v ljubljanskem centru ProvenExclusivity pripravljajo v soboto 20.9. od 9. ure dalje. Program ProvenExclusivity je globalni program rabljenih vozil Mercedes-Benz z garancijo. Program obstaja od leta 2009 in […]

Vozila Mercedes-Benz so preko programa ProvenExclusivity še dostopnejša

Mnogim kupcem nakup rabljenega vozila omogoča, da kupijo svoj sanjski avtomobil po dostopnejši ceni. Rabljena vozila Mercedes-Benz z garancijo še nikoli niso bila tako dostopna. Posebne ugodnosti v ljubljanskem centru ProvenExclusivity pripravljajo v soboto 20.9. od 9. ure dalje.

Program ProvenExclusivity je globalni program rabljenih vozil Mercedes-Benz z garancijo. Program obstaja od leta 2009 in je trenutno na voljo kupcem v 35-ih državah, tudi v Sloveniji. Program omogoča nakup rabljenih vozil, ki so kakovostna in skoraj takšna kot nova. Le da imajo precej bolj dostopno ceno.

Vozila Mercedes-Benz so preko programa ProvenExclusivity še dostopnejša

Vozila Mercedes-Benz so preko programa ProvenExclusivity še dostopnejšaVozila Mercedes-Benz so preko programa ProvenExclusivity še dostopnejša

V soboto 20.9. je za vse kupce pripravljen prvi dogodek ProvenExclusivity. Dogodek bo potekal v ljubljanskem centru poleg salona Mercedes-Benz na Baragovi ulici 5. Za stranke pripravljajo širok izbor rabljenih vozil Mercedes-Benz. Ta dan bodo na voljo tudi akcijske cene, s katerimi bodo vozila še dostopnejša.

ProvenExclusivity predstavlja certificirana rabljena vozila, ki jih Mercedes-Benz preveri pod točno določenimi kriterijii. Vsa certificirana vozila so preverjena s pomočjo specializiranih tehnikov Mercedes-Benz in ustrezajo predpisani večtočkovni kontroli. Vsa vozila imajo znano servisno zgodovino in vsi servisi so bili izvedeni po strogih merilih vzdrževanja. Poleg tega so kupcem na voljo še privlačne oblike financiranja, ki olajšajo nakup vozila Mercedes-Benz. »Predvsem želimo strankam ponuditi celovito rešitev pri izbiri vozil Mercedes-Benz in pri tem upoštevati tudi velik del tistih, ki so ob nakupu racionalnejši, ki tradicionalno kupujejo rabljena vozila ali pa so mlajši in jim je rabljeni Mercedes lahko prvi vstop k uresničitvi svojih sanj,« je o ciljih programa dejal Andrej Bergant, direktor prodaje in marketinga blagovne znamke Mercedes-Benz v Sloveniji.

Prednosti ob nakupu vozila Mercedes-Benz v centrih ProvenExclusivity:

  • Vozila do starosti 5 let in največ 120.000 km
  • 1-letno jamstvo
  • Znana zgodovina vozila
  • Redno servisirano vozilo na pooblaščenem servisu
  • Več kot 5.000 km oziroma 4 mesece do naslednjega servisa
  • Možnost testne vožnje
  • Ugodno financiranje in zavarovanje vozil
  • Odkup vozil “staro za ProvenExclusivity”
  • Strokovno pregledano vozilo
V prvih osmih mesecih so v primerjavi z lanskim letom, prodajo rabljenih vozil uspeli povečati za kar 20,5%

V prvih osmih mesecih so v primerjavi z lanskim letom, prodajo rabljenih vozil uspeli povečati za kar 20,5%

Program ProvenExclusivity je izmerno priljubljen tudi v Sloveniji. Število kupcev, ki se odločijo za rabljeno vozilo Mercedes-Benz, se namreč vsako leto povečuje. V prvih osmih mesecih so v primerjavi z lanskim letom, prodajo rabljenih vozil uspeli povečati za kar 20,5% , kar je tudi posledica novih prodajnih akcij in ekskluzivnih dogodkov.