BMW xDrive Live Tour

Aktualno

BMW je skupaj s pooblaščenimi prodajalci vozil BMW tudi letos organiziral dogodek BMW xDrive Live Tour. Število mest je bilo omejeno in srečni udeleženci so imeli možnost ekskluzivnega testiranja najbolj inteligentnega sistema štirikolesnega pogona.

8FF8ADF4-5089-11E0-8D58-2C8D66B94067Podjetje BMW Group Slovenija je skupaj s pooblaščenimi prodajalci vozil BMW tudi letos organiziralo dogodek BMW xDrive Live Tour. Število mest je bilo tudi letos omejeno in srečni udeleženci so imeli možnost ekskluzivnega testiranja inteligentnega sistema štirikolesnega pogona, BMW xDrive in ostalih inovacij BMW. Od 10. do 13. marca 2011 so na dogodku v Kranjski Gori preizkusili najnovejše modele BMW s pogonom xDrive: BMW serije 3, BMW serije 5, BMW serije 5 gran turismo, BMW serije 7, BMW X1, novi BMW X3, BMW X5 in BMW X6. Na voljo je bilo kar 24 različnih vozil.

 
Dinamične vaje so prikazale različne vozne situacije in uporabnost voznih asistenc v vozilu. Izkušeni inštruktorji BMW pa so udeležencem dogodka predstavili tudi veliko nasvetov za vsakodnevno vožnjo. 
 
Barbara Uranjek, direktorica marketinga BMW Group Slovenija: »Pri dogodku BMW xDrive Live ne gre za suhoparno tehnično predstavitev, ampak za zabavno in hkrati poučno doživetje štirikolesnega pogona in ostalih inovacij BMW. Najbolj nas veseli, ko vožnja z vozili BMW prikrade nasmeh na obraze udeležencev. Užitek v vožnji jih prepriča. Velikokrat se zgodi, da nas nemudoma po koncu dogodka vprašajo, kdaj bo naslednji BMW xDrive dogodek, ker bi se ga želeli udeležiti«