BMW serije 2 Active Tourer od 26.700 eur dalje

Aktualno, Novosti

BMW Slovenija je objavila uradne cene za BMW serije 2 Active Tourer, ki na trg prihaja jeseni 2014.  S prihodom BMW serije 2 Active Tourer BMW širi svoj portfelj v nov segment modelov. Novi član zasedbe v razredu kompaktnih premium vozil spretno združuje udobje in funkcionalnost prostora z značilno BMW dinamiko, stilom in eleganco. Po […]

BMW serije 2 Active tourer

BMW Slovenija je objavila uradne cene za BMW serije 2 Active Tourer, ki na trg prihaja jeseni 2014. 

S prihodom BMW serije 2 Active Tourer BMW širi svoj portfelj v nov segment modelov. Novi član zasedbe v razredu kompaktnih premium vozil spretno združuje udobje in funkcionalnost prostora z značilno BMW dinamiko, stilom in eleganco. Po zgledu modela Coupé tudi Active Tourer kot drugi član nove modelne serije BMW serije 2 s kompaktnimi dimenzijami izžareva športnost iz vseh zornih kotov.

Osnovni dizelski moder 218d bo kupcem na voljo na 29.000 eur, medtem ko bo bencinska različica 210i na voljo od 26.700 eur dalje.

BMW serije 2 Active tourer

210i bo na voljo od 26.700 eur dalje.

Zunanjost avtomobila z zgolj 4.342 milimetri dolžine, 1.800 milimetri širine in 1.555 milimetri višine navda kompaktne dimenzije z občutkom izjemne prostornosti v notranjosti, s tem pa je model idealen za premagovanje vse številčnejših izzivov urbane mobilnosti. Novi motorji s turbinskim polnjenjem s tremi in štirimi valji, obsežen paket ukrepov BMW EfficientDynamics in odlična povezljivost iz naslova BMW ConnectedDrive so pomembni gradniki užitka v vožnji, ki se osredotoča na športno zmogljivost in izjemno učinkovitost.