BMW i3 po novem z dosegom do 200 km

Novosti

S približevanjem poletja, se tudi BMW i3 pripravlja na daljše poti od urbanih mest do peščenih obalnih plažah, in sicer z več kot 50-odstotnim povečanjem dosega. Po novem, boste lahko z vsakodnevno uporabo, v slabih vremenskih razmerah in pri vožnji s klimatsko napravo ali gretjem prevozili do 200 kilometrov. Tudi slabo vreme in uporaba klimatske […]

S približevanjem poletja, se tudi BMW i3 pripravlja na daljše poti od urbanih mest do peščenih obalnih plažah, in sicer z več kot 50-odstotnim povečanjem dosega. Po novem, boste lahko z vsakodnevno uporabo, v slabih vremenskih razmerah in pri vožnji s klimatsko napravo ali gretjem prevozili do 200 kilometrov. Tudi slabo vreme in uporaba klimatske naprave vam z enim polnjenjem omogoča skok na obalo.

Poleg svojega zunanjega dizajna se lahko BMW i3 pohvali s svojo varčnostjo, zapakirano v popolnega sopotnika po urbanih cestah. BMW i3 ponuja veliko več kot samo praktičnost, s pospeškom od 0 do 100 km/h v samo 7,3 sekundah in porabo električne energije 12,6 kWH/100 km, velja za najbolj športno in zabavno električno vozilo v svojem segmentu.

P90223245_highRes_bmw-i3-with-extended

Nepovratna finančna spodbuda za vozila prihodnosti

Trend elektrifikacije vozil pozdravlja celotna urbana in moderna družba, zato je Eko sklad, Slovenskega okoljskega javnega sklada, z dnem 26. 2. 2016, dvignil vsoto nepovratnih finančnih sredstev za kar 2.500 € na skupno 7.500 € za popolnoma električna vozila. Sklad je povišal tudi višino spodbude za druga iPerformance priključna vozila iz 3.000 € na 4.500 €.