Adam Rocks na Vine s kreativno zgodbo

Zanimivosti

Vse prej kot srčkan, je slogan oglasov za tisk, TV in spletne medije novega Opel Adam Rocks. Z večanjem obsega uporabe komunikacijskih kanalov družabnih omrežij v komuniciranju z javnostjo, je Opel sklenil sodelovanje z, v Los Angelesu živečim ustvarjalcem kratkih video posnetkov Zachom Kingom. Kot Vine zvezda je interpretiral svoje videnje značilnosti novega divjega Opla […]

Vse prej kot srčkan, je slogan oglasov za tisk, TV in spletne medije novega Opel Adam Rocks. Z večanjem obsega uporabe komunikacijskih kanalov družabnih omrežij v komuniciranju z javnostjo, je Opel sklenil sodelovanje z, v Los Angelesu živečim ustvarjalcem kratkih video posnetkov Zachom Kingom.

Kot Vine zvezda je interpretiral svoje videnje značilnosti novega divjega Opla s šestimi, kreativnimi kratkimi video posnetki Bubblegum, Cardboard, Drift, Remote Control, Snatch in Cannonball. Posnetki so od 13. oktobra dalje na ogled na Opel-Vine-Portal  in Vine kanalu Zacha Konga. Kasneje bodo posnetki, vključno z »making of video«, dosegljivi tudi na Oplovih YouTube, Facebook in Twitter straneh ter na novičarskem blogu Buzzfeed.

 

»Po stranke moramo tja, kamor največkrat zaidejo. Ker ciljna skupina AdamA do informacij največkrat pride na socialnih omrežjih, krepimo naše delovanje prav njih. Zato je bila odločitev za sodelovanje z veliko zvezdo tega področja logična. Zadovoljni smo, da imamo Zacha Konga na svoji strani,« pravi direktorica marketinga Opla Tina Müller.

Štiriindvajsetletni Zach King je vodilni ustvarjalec na video omrežju Vine, posebej priljubljenem v ZDA in Kanadi. Za svoje ustvarjanje je prejel že številne nagrade. Z več kot 1,9 milijona sledilcev na Vine, ima sloves iluzionista te posebne zvrsti video ustvarjanja. Vine  je brezplačna aplikacija za pametne telefone, s katero si je mogoče izmenjevati kratke video posnetke.