Nov Citroenov prodajno servisni center

Aktualno

18. januarja je v Celju s slavnostno otvoritvijo pričel delovati nov prodajno-servisni center za vozila Citroën. Salon in servis delujeta v sklopu podjetja Selmar d.o.o.. Novi salon bo zagotovo povečal uspešnost blagovne znamke Citroën v tej regiji in tako povečal tržni delež, saj stoji na eni od najprometnejših cest v mestu. Podjetje Selmar d.o.o. je […]

18. januarja je v Celju s slavnostno otvoritvijo pričel delovati nov prodajno-servisni center za vozila Citroën.

Salon in servis delujeta v sklopu podjetja Selmar d.o.o.. Novi salon bo zagotovo povečal uspešnost blagovne znamke Citroën v tej regiji in tako povečal tržni delež, saj stoji na eni od najprometnejših cest v mestu.

citroen servis 2013

Podjetje Selmar d.o.o. je družinsko podjetje, ki že 22 let deluje na slovenskem avtomobilskem trgu. Širši okolici in številnim kupcem so poznani predvsem po salonu avtomobilov BMW in Mazda, od leta 2010 pa tudi v Mariboru, saj imajo tam salon vozil znamk BMW, MINI in motornih koles BMW.  Na skupni površini 200m2 bo Citroënovim strankam na voljo celotna ponudba od ponudbe novih vozil, celotna paleta dodatne opreme in nadomestnih delov ter Citroën Lifestyle izdelkov. Strankam bodo nudili tudi ugodne možnosti financiranja in zavarovanja vozil V velikem diagnostično-servisnem delu bodo izkušeni strokovnjkai v skladu s strogimi standardi skrbeli za kvalitetni servis vozil Citroën (nastavitev podvozja,servis pnevmatik, klimatskih naprav, kleparske in ličarske storitve, čiščenje vozila v ročni pralnici in nega vozila).

“Citroënova vozila so se v Avtohiši Selmar prodajala že od samega začetka in sicer v najetih prostorih prodajnega centra Kovinotehne v Celju. Ustanoviteljica in lastnica ga. Marjana Seles, ob ustanovitvi edina zaposlena, je začela z dejavnostjo prodaje raznovrstnih znamk vozil. Kasneje sta se zaposlila tudi njena sinova Denis in Uroš. Postali smo trdnejše družinsko podjetje s ciljem pridobiti zastopstvo za eno blagovno znamke evropskega proizvajalca in v Celju zgradili velik prodajno-servisni center za motorna vozila. Zaposlujemo 40 sodelavcev. Strankam in obiskovalcem iz širše štajerske, koroške in pomurske regije z novim salonom Citroënovih vozil ponujamo celovito paleto vozil. Kot pooblaščeni prodajalec in serviser znamke Citroën bomo strankam v novem salonu zagotovili strokovno in kvalitetno storitev, ki bo v skladu z našo vizijo. Zadovoljstvo strank bo še naprej naše vodilno merilo za uspeh”, je ob otvoritvi dejal Uroš Seles, direktor podjetja Sekmar d.o.o.

Ob tej priliki, je direktor podjetja Selmar d.o.o. predal predsednici društva regionalne Varna hiša Celje, gospe Suzi Kvas, ključe Citroënovega vozila.